Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie że powinno się mówić partnerowi o swojej przeszłości?

Polecane posty

Gość gość

wydaje mi się że każdy ma jakąś przeszłość i popełniał błędy, po co opowiadać całe swoje życie partnerowi coś co nigdy nie wróci a jest tylko wspomnieniem? swojego życia chyba nie powinno się wstydzić ?

Gość gość
moim zdaniem nie wszystko

Gość gość
nie nalezy mowic wszystkiego. ja opowiedzialam swojemu kilka historyjek z mlodosci, teraz przy kazdej okazji do nich nawiązuje i głupio wypomina :O

Gość Michał121212
Nie musisz mowic, brak blony dziewiczej, tatuaze, ochrypniety od alkoholu glos. To wszystko mowi za ciebie. :)

Gość gość
nie ,bo bedziesz tego cale zycie sluchac

Gość gość
Śmieszne jest jak z jednej strony ktoś pieprzy "robiłem to i to, korzystałem z życia i nie żaluję" a potem "ale mojej nowej. nowemu tego nie powiem bo głupio". Przecież to hipokryzja w czystej postaci. Bo skoro czegoś nie żałujemy to czemu się wstydzimy o tym mówić? Strzał w kolano - takim czymś sami się przyznajemy, ze źle/głupio robiliśmy. Ja się niczego nie wstydzę co robiłam, ale nie mam na koncie jakichś "kardynalnych" błędów które mogłyby na czymkolwiek dużym zaważyć bo zawsze mózg miałam na swoim miejscu. A druga sprawa, jak mój partner akceptuje mnie z moją przeszłością to mogę spać spokojnie bo po prostu akceptuje prawdziwą mnie, a nie jakiś wymyślony wizerunek który mu zaserwowałam. Bo w przypadku sekretów to czy możemy mówić, że jesteśmy naprawdę akceptowani? Skoro ukrywamy jakąś część swojej tożsamości (choćby żenującej).

Gość gość
michał ciebie żadna kobieta nie będzie chciała, czy dziewica czy nie dziewica i wypieprzaj

Gość gość
to co trzeba się ograniczać w życiu i starać sie być kryształowym człowiekiem co jest niemożliwe żeby partner sobie nie pomyślał?

Gość gość
Niedziewica to puszczalska zdzira

Gość gość
Przeszłość jest bardzo ważne po tym oceniamy czlowieka jak jest bo takie co były rozwiązłe seksualnie zdradzają

Gość gość
Nie popełniłam żadnych rażących błędów, więc w tej kwestii jestem spokojna.

Gość gość
"to co trzeba się ograniczać w życiu i starać sie być kryształowym człowiekiem co jest niemożliwe żeby partner sobie nie pomyślał? " Jak dla Ciebie bycie normalnym, przeciętnym człowiekiem który nie wiem, nie prowokuje bójek, nie ląduje w więzieniu, nie upija się i rzyga na mieście itp (wstawcie sobie jakieś "bujne życie") jest dla Ciebie takie trudne to może poszukaj partnera, który lubił w młodości podobne rzeczy? Patrz na te programy w mtv, jakieś warsaw whore :P czy coś. Oni bawią się i między sobą się dobierają w pary i są szczęśliwi.

Gość gość
Ja nie opowiadam o swojej przeszłości, gdybym to zrobiła to pewnie jakieś 90% facetów by mnie nie chciało znać a tak jest ok, kocha sie kogoś za to jaki jest a nie za to jaką ma przeszłość, każdy popełnił jakieś błędy i dlaczego to ma sie ciągnąć przez całe życie.

Gość gość
chodzi mi coś tak zwykłego jak romanse, przelotne znajomości coś czego byliśmy ofiarami, coś co nam sie nie udało czy to mówić?