Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagły powrót byłego i chęć powrotu

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja w skrócie - byliśmy parę lat razem, 2 lata temu się roztsliśmy. Kosztowało mnie to wiele zdrowia,pieniędzy i nerwów. Na weselu wspólnej koleżanki nagle on chce wrócić - obsypuje prezentami, w tym b.drogimi. Ja nie dałam mu odczuć, że chcę go z powrotem, jestem raczej neutralna (i tak też się czuję). nic nie zakładam, nic nie planuję. chcę mu jakoś dać odczuć, że to za szybko, za dużo na raz. podpowiedzcie jak mu to zakomunikować, jak napisać czy powiedzieć

Gość gość
Nic na sile sluchaj serca skoro ino jest neutralne nie narzucaj sobie niczego..wrocic do bylego to jak wziac prysznic i zalozyc brudne ubrania. Dlaczego sie rozstaliscie?

Gość gość
nie kleiło się nam,moze zbytpochopnie podjęliśmy decyzję. on robił karierę, ja rozwijłam firmę. nie mieliśmy kontaktu w ogóle przez ponad rok. a tu nagle takie coś

Gość gość
Bądz po prostu soba i rób to co czujesz....granie kogoś lub czegoś nie wyjdzie Tobie na dobre. Powodzenia

Gość gość
dziękuję :) ale jak go trochę przystopować? nie chcę być jak kot, co się go zagłaskuje na śmierć

Gość gość
Po prostu powiedz mu wyraznie,ze potrzebujesz wiecej czasu i wiecej przestrzeni. Rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa:) To recepta na wszystko. Bedzie dobrze:)

Gość gość
Poprostu powiedz mu to zeby sie uspokoil bo moze ma teraz znow ochote na powrot a gdy Cie juz zdobedzie znow sie odsunie.. miej kontrole nad sytyacja zeby Cie nie zranil ponownie.. sluchaj serca i nie podniecaj sie za bardzo kwiatami czy prezentami wiem to mile ale to sa ich sztuczki zeby nas owinac dookola paluszka :)

Gość gość
Jak poslucha serca to najgorsze rozwiazanie.Serce gluoieje i odbiera rozum i intuicje.

Gość gość
najlepszy to jest bigos odgrzewany u cioci Jadzi na imieninach,nie zwiazki.