Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azjatkaaa123

Mój tato się zakochał....

Polecane posty

Gość gość
Twoj niedojrzaly emocjonalnie ojciec i tchorz wzial Ciebie jago zakladnika. Co za swinia! Zadzwon do mamy i powiedz jej o tej rozmowie, inaczej bedzie miec do Ciebie sluszne pretensje. Skoro Twoj ojciec wybral Ciebie na duchowa pokrewniczke i pojemnik na jego smieci - to nie jest wart Twojego zaangazowania. Zwalil wlasna wine i odpowiedzialnosc na Ciebie. To szmata a nie mezczyzna. Powiedz mamie, zeby wiedziala o tym "zakochaniu". Nie Ty jestes odpowiedzialna za bledy rodzicow. Manipulator bez uczuc wtraca Ciebie we wlasne problemy. Won z taka osoba! Dzwon do mamy i nie rob z siebie wspolwinna! Sily zycze :)

Gość gość
do autorki: masz ojca alkoholika i wierzysz w to, że taki człowiek może zakochać się w kimkolwiek? nie dał szczęścia twojej matce, nie da innej kobiecie. i dobrze, żebyś mu to otwarcie powiedziała. a temat jest zwyczajną prowokacją bo pomimo 26 lat, które posiadasz ( napisałaś bzdurę, w którą wkręcasz inne osoby) i konfliktowej sytuacji w domu, ojciec pyta się ciebie, zamiast załatwić te sprawy ze swoją żoną, która pewnie o niczym innym nie marzy niż pozbycie się pijaka z domu. wymyśl lepsze prowo, miernoto! :P

Gość azjatkaaa123
Skoro temat Cie drazni to nie czytaj i nie komentuj. I tyle.

Gość gość
16.18 ..milo mi :) Ale ja tak naturlnie od siebie staram sie wesprzec - staram sie zrozumiec i trochę znam temat. Musisz ochłonąć i starac sie obserwowac , nie wchodząc w temat z ojcem Sledz jego poczynania, po nitce do kłębka.. I raczej mysl jak to bedzie kiedy sie wyda, bo właśnie wtedy będzie trzeva przejsc do konkretow. Moze jest u Was w miescie jakis psycholog lub poradnia? Zawsze mozesz chodzic z mama na takie spotkania i pomagac ukladac jej wewnetrzny swiat. Pokaz jej ze jest Wam potrzebna , doceniajcie jej najmniejsze starania. Kazdy musi sie czuc potrzebny :) Ok ja uciekam ale bede zagladac Milego i spokojnego dnia- mimo wszystko.

Gość azjatkaaa123
Nie umiem napisac tego cholern*** smsa.