Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe...?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, w skrócie opisze Wam moj problem...moze słyszałaśyscie juz o takim przypadku. Uprawiałam petting z chłopakiem, on doszedł i miał troche spermy na swoich rękach...prawdopodobnie wytarł je(reka o reke) i zaczal dotykać mojej pochwy... :/ z wyliczeń miałam dni niepłodne...teraz okres spóźnia mi sie 3dni...pomocy bo nie wiem juz co robic...czy to naprawde moze miec cos wspolnego z tym zdarzeniem...? Czy to moze jakas inna przyczyna...byłam lekko chora podczas cyklu...pozdrawiam kobietki...

Gość gość
Chłopak od razu dotykał...?

Gość gość
cuda sie zdarzaja ale male szanse

Gość gość
Dziewczyny, żyjcie w czystości. Seks poza małzeński jest wbrew naszej naturze. Gdyby teraz mloda utorka miala dziecko z przypdku kto jest winien tej sytuacji ? Media, ktore propaguja rozwiazlosc od nastoletniego wieku? Czy jej chlopak, ktoremu hormony buzuja i naklonil swoja chwilową dziewczyne do rozwiazlosci ? Czy dziewczyna, ktora jest naiwna sadząc, ze nie zostanie z "niechcianym problemem" sama ? Wszystko zostanie przy niechcianej ciazy z przpadku na jej glowie ku zgorszeniu otoczenia. Dziewczyny zyjcie w czystosci bo to jest nasz honor i duma miec meza a nie rozdawac sie na prawo i lewo kazdemu kto nas kiwnie i powie kilka milych slow.

Gość gość
Nadal nie dostałam odpowiedzi :( co o tym sądzicie?

Gość gość
Sądzimy, ze jestes naiwna jesli nie wiesz skad biora sie dzieci.

Gość gość
jeśli miał coś na palcach a palce wkładał do pochwy to owszem możliwe.

Gość gość
Wytarł reka w reke...przez pare min mnie tam nie dotykał...miałam niepłodne...okres spóźnia mi sie 3dni...

Gość gość
A ostatnim razem dostała tydzien szybciej...

Gość gość
jezeli miałaś niepłodne to nie możliwe, tylko skąd pewność że były niepłodne?

Gość gość
Zawsze patrzę na owulacje...jesli jest mniej wiecej w srodku cyklu czyli moge wyznaczyć. Korzystam rownież z kalendarzyka

Gość gość
Owulacja może się przesunąć. Trudno tutaj rokować. Skoro jest już po terminie miesiączki to zrób test ciążowy i tyle. Po co popadać w psychozę, a tak to będziesz wiedzieć na czym stoisz...

Gość gość
No, ale ludzie, nie dajmy sie zwariować. Dziewczyna twierdzi, ze wczesniej dostała tydzien szybciej...wiec teraz moze dostac pare dni pozniej...no i tak w ogole ciaza z palca?...

Gość gość
Piszesz,ze ostatnio okres miałaś tydzień wcześniej. Wychodzi na to,ze cykle masz nieregularne, wiec ciezko wtedy wyliczyć dni płodne. Dlaczego sie nie zabezpieczacie? Z tego co piszesz to raczej małe szanse na ciąże,ale rożnie to moze byc. Zrob test dla pewności, okres moze Ci sie spóźniać tez ze stresu :)

Gość gość
Zabezpieczamy sie!! Zreszta nawet nie doszło do stosunku...przy zdejmowaniu prezerwatywy wyleciało troche spermy na ręce chłopaka...wiec wytarł reka w reke...i przez pare minut piescilismy sie, ale nie dotykał pochwy...wiec moim zdaniem wytarł nawet ręce w moje ciało, no ale coz...:D

Gość gość
Ludzie a jak dziewczyna pływa w basenie gdzie pływa sperma to tez zajdzie w ciąże...? Ogarnij beret