Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymałam, napisałam smsa

Polecane posty

Gość gość
Raczej malo masz w sobie tego racjonalizmu :D tym bardziej będąc w tym wieku wypadało by mieć więcej rozumu, nie plaszczyc sie przed gościem który ma Cie gdzies, realnie oceniac sytuacje...

Gość gość
Sledzę ten temat i nadal nie rozumiem o co chodzi autorce. Facet chciał romansu ale sie wycofał i miał do tego prawo.Na dodatek miało to miejsce kilka mcy temu. A Ty autorko nie wiem czego od niego oczekujesz. Przeciez jasno powiedział ,ze nie chce. Nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy. Wiec co chcesz jeszcze usłyszeć? Powie tak swoim zachowaniem nic nie wskórasz . On teraz jeszcze bardziej bedzie przed Tobą uciekal bo wybacz ale wykazujesz osobowośc psychopatyczną. Facet pewnie w duchu sobie dziekuje ,ze zakonczył to po jednym razie (chociaz i tak ma przerąbane) A co by było gdyby wszedł z Tobą w głębszą relacje. Kobieto ogarnij sie bo żle na tym wyjdziesz. W koncu facet nie wytrzyma. Odnajdzie Twojego męza lub zgłosi sprawe na policję. Pogódz sie z sytuacją ,ze on Cie nie chce i tyle.

Gość gość
Nie,ona z zemsty ( z jakiego niby powodu ?) bedzie donosić jego żonie.Tylko o czym ? że gluszyła faceta,robiła zasadzki na niego ? Gość napisał,że nie chce,że nie ma czasu. Amen.

Gość gość
Z zemsty że nie chce ze mną rozmawiać. Za wszystkie kłamstwa, które mi serwował. I nie tylko o sobie (tu nie ma zbyt wiele co opowiadać), ale o kochance, z którą jest od 5 lat i którą kocha (mam smsa w którym to pisze). Okłamywał mnie, okłamuje żonę... Aha, mojego męża nie da się znaleźć, jego praca jest tajna. A adresu mojego nie zna, to mógłby być jedyny sposób żeby spotkał mojego męża (ja jego adres znam, rozważam czy nie pojechać pogadać z żoną).

Gość gość
dalej na to prowo odpowiadacie?

Gość gość
Nie prowo niestety :(

Gość gość
koniecznie pojedz do tej zony,by miec co w tym infantylnym prowo dalej opisywac,żeby choć do 20-ej strony dobić,co ?taka okrągła cyfra.......

Gość gość
ja tez uwazam, ze powinnas jechac do zony, poinformowac i wkoncu zakonczyc ta farse. A tak naprawde to uwazam, ze powinnas juz dawno odpuscic i zapomniec, a nie kombinowac, bo to nie zdrowe i taka "zemsta" nic ci tak naprawde nie da.

Gość gość
do jakiej żony? przecież cały ten wątek to halucynacje łotewskiego chłopa, ktory umiera z niedożywienia

Gość gość
A moze oni zyja tak,jak ty autorko ?chu*..owe malzenstwo i oboje maja kogoś na boku,i oboje o tym wiedzą i akceptują,ale z jakichs względów sie nie rozwodzą? To na marginesie ,bo temat to provo kafe.

Gość gość
Skoro uważacie że provo, to czemu odpisujecie? (Ale dziękuje za te rady, zgadzam się z nimi i wdrażam w życie). Na razie odpuściłam.

Gość gość
ale co odpusciłaś? przeciez to sie odpusciło dawno temu,facet ci to jasno napisał.

Gość gość
Nie piszę do niego choć mam wielką ochotę :( Ostatnio odkryłam, że ma fejsbooka, mimo że zarzekał się, że nie korzysta. Oczywiście zignorował moją wiadomość :(

Gość gość
Skoro zignorował, to jednak piszesz. .. Ja wiem o co Ci chodzi. Dokładnie to samo przerabiam, z tym, ze na szczęście nie uleglam i nie było seksu. Teraz milczy, w osratniej rozmowie, delikatnie mówiąc mnie olewajaco traktował, więc dałam spokój. I teraz, zakładam ze masz podobnie. Chciałabym, żeby zatesknil a ha potraktowalabym go tak jak on mnie, czyli jop w d**e, bo należy mu się . Niestety wątpię w swój triumf na tym polu.

Gość gość
a ty autorko nadal szpiegujesz i drążysz-naprawde przez takie zachowania niszczysz opinie innym wartosciowym kobietom,ktore pozniej faceci olewaja totalnie jak ciebie,gdy nie dociera ze on nie chce i koniec.

Gość gość
Cos mi sie wydaje ,ze gdyby facet nadal chciał cie bzykac to bys do zony nie chciała latac A teraz nie mozesz zniesc faktu ,ze on ma kochankę która jak twierdzi kocha,a Ciebie zwyczajnie olał. Mam racje?

Gość gość
Masz rację niestety :(

Gość gość
Autorko, gdyby ten koleś napluł Ci na twarz to byś powiedziała że deszcz pada...Jak można tak zupełnie nie mieć do siebie szacunku? Ty nie do żony ale do psychologa pędzikiem się udaj.

Gość gość
Autorko, co nowego?

Gość gość
Latasz po tematach i podytujesz co u autora/autorki kumoszko z kafe!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
poDpytujesz*

Gość gość
Nic nowego :( chciałabym powiedzieć mu jak bardzo mnie zranił i nie mam jak :(:(:(

Autorko, on to wie. Czy jest sens dalej podtrzymywać kontakt. Może pora ruszyć do przodu?

Gość gość
kuzwa,zamknij wreszcie temat!!!!!!!!!!

Gość gość
Jakby wiedział to by ze mną porozmawiał, wiem że to wystarczy żeby zamknąć temat...

Gość gość
ja mialam napisac .ale nie napisalam.poznalam teraz fajnego faceta i juz o tamtym nie mysle.

Gość gość
Bez poznawania nastepnego warto uruchomic resztki rozumu,by nie stracic do siebie szacunku. Drugi facet wybija ci z glowy pierwszego,żonatego zresztą wiec kijem go się nie rusza?ech kobiety,cienkie jestescie.

Gość gość
Zagląda tu ktoś?