Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta która nie lubi seksu nie powinna

Polecane posty

Gość gość

wychodzić za mąż. To jest kalectwo którym obciążacie zdrowych mężczyzn. Wiem, że instynkt wami kieruje i w drodze do swojego szczęścia potraficie zniszczyć zdrowych mężczyzn. Wystarczy usiąść i pomyśleć może tyle lub aż tyle ale przynajmniej nikomu nie zniszczycie życia dla swoich głupich pobudek. Same się zestarzejcie i zgorzkniejcie a radość z seksu w małżeństwie oglądajcie w serialach.

Gość gość
A sa takie co nie lubią?może w wyniku szeregu okolicznosci nie trafił im sie facet ktory ssprawil im przyjemność ale innej opcji nie widzę

Gość gość
mezczyzna, ktory nie potrafi wytrzymac z jedna kobieta, tylko musi miec kochanki, przyjaciolki, seks prostytutki tez nie powinien sie zenic, jednak mezczyznom to zazwyczaj nie przeszkadza;) bo oni mysla o sobie i chociaz z zona seks jest to chca rowniez miec poza domem, dla urozmaicenia,

Gość gość
jak kooorwiarzy bierzecie za męża to trudno. Taka zimna ryba to powinna być zdradzana dzień w dzień :D

Gość gość
Wiesz bo on ma na czole napisane k****arz.....

Gość gość
Niektóre po prostu nie wiedzą, że lubią seks. Zmieniłyby partnera, to by polubiły.

Gość gość
A co jeśli facet nie lubi seksu? Dla mojego męża od pewnego czasu jest to temat trzeciorzędny. Na pierwszym miejscu praca, na drugim hobby. Seks mam średnio raz na 2-3 tygodnie i to wtedy gdy ja coś zainicjuję :(

Gość gość
:D Ale masz problem. To nie wiesz co zrobić. Idziesz do sądu i mówisz ze żona nie lubi seksu i rozwód masz natychmiast. Po co zdradzać w ukryciu i się męczyć. Dla mnie facet co zdradza po cichu a rozwodu nie weźmie to dno. Każdy sąd unieważni małżeństwo i droga wolna. Jak są dzieci ustali kontakty z dziećmi. Będzie sama będzie jej dobrze a tobie też będzie dobrze bo znajdziesz taka która lubi seks. Po co tu narzekać. W innych krajach nikt problemów takich nie ma tylko polak nieszczęśliwy albo ko/tas bo na boku zdradza. Potem zdrada wychodzi na jaw i awantury i tu dopiero dzieci cierpią. A tak mają spokój mamusia szczęśliwa bo wyspana i tatuś bo mieszka z odpowiednią kobietą.

Gość gość
11.33 Ja bym już dawno miała kochanka na boku a nie męczył się z kimś kto nie dba o moje potrzeby.

Gość gość
Nie chodzi mi o to kiedy już mleko się rozlało. Tylko zanim zrobicie ten idiotyzm i będziecie chciały faceta pomyślcie o tym, że jesteście kalekie i mężczyzna przynajmniej powinien to wiedzieć zanim zrobi ten koszmarny błąd i zostanie mężem takiej ryby. Mówię o mężczyznach z zasadami nie latającymi za każdą spódnicą. Po co wam ktoś taki? Żeby go zniszczyć dla własnych durnych celów?

Gość gość
A co jeśli facet nie lubi seksu? Dla mojego męża od pewnego czasu jest to temat trzeciorzędny. x Bo może on nie lubi tego seksu z tobą?

Gość gość
To jak wam pipa nie płonie przy danym facecie to po kiego z takim jesteście? dla pieniędzy ? Jak dla mnie to zwykłe kooorestwo

Gość gość
(11,44) One myślą tylko o sobie więc chyba w cuda wierzysz.