Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olałem ją za kare i się nie odzywam

Polecane posty

Gość gość

I za jej foszki przy czym nie byłem niczemu winny. W tym momencie granica została przekroczona i dałem sobie spokój. Ulżyło mi a ona pewnie sobie po cichu cierpi

Gość gość
a ja tęsknię :(

Gość gość
I prawidłowo, na fochy trzeba reagować fochem, przeprosi raz, drugi i dojdzie do wniosku że nie opłaca jej się fochać, bo potem musi przepraszać :P

Gość gość
Wątpię żeby przeprosiła bo mnie obwinia o wszystko, ale ja się nie będę płaszczyć przed żadną kobietą

Gość gość
Olałeś ją bo tak Ci było wygodnie bo masz nową doope na boku.Kary to sie daje w przedszkolu małym dzieciom a nie dorosłym ludziom.Nie jest Twoją własnoscią zeby miała skakać i tanczyć tak jak Ty chcesz.Ma prawo czuć sie zraniona .Jesteś egoistą.Za co.miałaby Cie przepraszać?

Gość gość
Cd.o co niby Cie obwinia i skąd wiesz że obwinia?

Gość gość
Odpowiesz autorze na zadane pytania??

Gość gość sylwia
Autor nie odpowie bo opiera swoje wywody na domysłach.!

Gość gość
juz ja widzę to "niczemu nie bylem winny"

Gość gość
Autor ma fetysz na emocjonalne BDSM. Lubisz to, suko :)

Gość gość
12:40 Ja ogólnie jestem masochistą więc może i sadystą

Gość gość sylwia
No tak nie ma nic lepszego niż ukarać kobiete za to ze cierpi.Przeciez powinna ho jeszcze po stopach całować za to ze go nie obwinia.

Gość gość
Autor olał bo mu zwyczajnie nie zależało, gdyby zależało i kochał to by leżał u jej stópek bardziej rozpłaszczony niż rasowa płaszczka i przepraszał za wszystko a nie tylko za to to, czemu zawinił :O

Gość gość sylwia
Dokładnie.

Gość gość
Ale ja nie zawinilem i dlatego się nie osmiesze i nie będę przepraszal bo nie mam za co.

Gość gość
Taaaaaa, na szczęście w dzisiejszych czasach kobiety na stałe są zbędne, zastąpiły was urządzenia AGD, a do seksu zawsze chętna się znajdzie :P

Gość gość
Ja jak mnie moja w*****a to ja zamykam w domu na klucz i ide dac w palnik z kumplami potem przychodze naj****y daje w morde i ****** nic nie warty wor na sperme kobieta musi wiedziec gdzie jej miejsce zazdroszcze ciapatym maja po kilka i zadna nawet o zdradzie nie pomysli bo leb uj****y i do piachu

Gość gość
Dobra decyzja. One tak postępują, następuje spadek hormonów w gadzim mózgu(najstarsza część mózgu) i trzeba go podnieść...tu następuje foch, powód nie ma znaczenia. Są emocje, jest haj. Najlepiej olać, sama wróci i przeprosi. "Autor olał bo mu zwyczajnie nie zależało, gdyby zależało i kochał to by leżał u jej stópek bardziej rozpłaszczony niż rasowa płaszczka " a kim wy jesteście żeby się przed wami płaszczyć? Mam nadzieje, że to był sarkazm z twojej strony. Człowiek jest człowiek nie ważne jakiej płci, jak postępuje durnowato i głupio to nie ma żadnej taryfy ulgowej. Księżniczki na ziarnku grochu :D Przykro mi, ale to facet ma więcej atutów do zaoferowania - pieniądze, dach nad głową, często pozycje społeczną...a wy tylko jeden, wiecie jaki. Smutne, że tylu facetów daje sobią pomiatać z tego powodu.

Gość gość sylwia
A kto mowi ze zawiniłeś??chodzi mi tylko o to jak ją traktujesz.Tytuł mowi sam za siebie.Jezeli ośmiesaniem sie nazywasz sprawienie ny kobieta przestała cierpieć i przestanie wylewania i obwiniania z kolei ją za wszystko to niestety ale ja nie mam więcej pytań.Ranisz kobiete bo Ci sie wydaje ze ona Cie wini i nie wazne czy to prwda czy nie a niech sobie cierpi co mi tam prawda!?wazne ze ja jestem małym biednym sfrustrowanym misien ktory nie bedzie sie płaszczył przed kobietą ,no brawo brawo.Owacje na stojąco .

Gość gość
wg kobiety facet ją kocha wtedy, kiedy bez szemrania znosi jej absurdalne fochy i grymasy, jest to dowód miłości. Ot, kobieca logika.

Gość gość
i i nie wazne czy to prwda czy nie a niech sobie cierpi co mi tam prawda! x Że co?! Nieważne czy prawda, czy nie ?! To jest właśnie PODSTAWA, halo, mózg...jesteś tam? Cierpi na własne życzenie, kręci pewnie aferę z byle powodu. Jak dobry misio będzie się zastanawiał jak pomóc, może przeprosić to szykuje na siebie BAT. Powtórka gwarantowana bo panna się nauczy że może nim manipulować w ten sposób. Trzeba dać jasny komunikat - ty zawaliłaś, to co robisz na mnie nie działa. Będzie nadal miał szacunek kobiety

Gość gość
Zgadzam sie juz dawno przestałem reagowac na jej fochy bo jak sie to robi to ona traktuje cie jak dziecko rodzica i jak nie dostanie czego chce to placze dalej a ja teraz odwracam sie to ona ze jej juz nie kocham i stara sie bardziej to ona zabiega o mnie bo chce zeby bylo tak jak na początku niestety wszystko sp********** ła a ja na bledach sie ucze

Gość gość
Ranisz kobiete bo Ci sie wydaje ze ona Cie wini i nie wazne czy to prwda czy nie x A nie zauważyłaś przypadkiem że dziewczyna winiąc faceta bez powodu też go rani? Czy wy myślicie że skoro jesteśmy mężczyznami a wy kobietami to mamy znosić każde wasze wahania nastrojów i fochy? Tego typu zachowania to jedna z głównych przyczyn dla których faceci was zostawiają, bo nikt nie będzie się męczył z rozchwianą emocjonalnie laską, która stosuje jakieś głupie gierki aby zdominować faceta i sobie go owinąć wokół palca.

Gość gość
p.s. Związek to przepychanie liny. Kobieta tak gra, zeby wejść facetowi na głowę i różne sztuczki próbuje, żeby podporzadkować sobie każdy element jego życia. Jak misio się da, będzie do rany przyłóż, wyrozumiały na każde wyskoki żeby biedna nie cierpiała:(....to w końcu usłyszy "byłeś dla mnie za dobry" "nie widzę w tobie mężczyzny" i poleci do innego:)

Gość gość
Tak racja one fochami wymuszaja bo im nie wypada ryczec jak male dziecko trzeba nie reagowac i sam foch przejdzie a jak brnie w to dlej to kopa i nara bo to oznacza ze je nie zależy. Wykkorzysta cie i kopnie trzeba byc pierwszym

Gość gość sylwia
Jestem jestem.Nie wiem jaką aferę i o jakiej manipulacji mowisz?Codzi mi o to ze autor opiera swoje wizje na temat obwiniania go z jej syrony na bezpodstawnych domysłach i nawrt nie ma zamiaru tego skonfrontować tyljo wylewa na nią swoje frustracje z powodu domniemanej acz słusznej niesprawiedliwosci.Jesli autor nie ma za co przepraszać to tymbardziej ona nie ma za co przepraszać zwłaszcza jesli nie obwinia!Proste jak budowa cepa.A jesli autor woli olac kobiete ktorą kocha (podobno)tylko dlatego ze opiera swoje frustracje na plotkach i domysłach i heszcze żada od niej zeby go za to przepraszała to faktycznie raczej nie ma takiej micy zeby wyprowadzić go z błędu.

Gość gość
To zależy czy to były fochy czy miała za co się wkurwić. Sorry, ale spora część facetów myśli tylko o swojej dupie i liczy na to, że dziewczyna będzie wszystko znosiła. Jak facet odwala to jest ok, a jak dziewczyna zrobi coś nie tak ( może to być nawet drobnostka ) to wielki skandal:D Skąd wiesz, że cierpi? Może odpoczywa i ma cię w dupie;) Normalni ludzie starają się rozwiązywać problemy, a to co ty robisz to dziecinada.

Gość gość sylwia
13.46.ona s**********a??a w jaki sposób no i kto tu kogo obwinia??to widać.Własnie o tym mowię.!

Gość gość
To może wróćmy do konkretów - CO było przyczyną olania za karę? Jeśli się zaliczasz do podgatunku męskiego, którego dewizą jest "kobieta służy tylko do jednego" nie odpowiadaj i... skieruj swe kroki do najbliższego sklepu AGD.

Gość gość
To ciekawe, bo mam zupełnie inne doświadczenia. To panowie są fanami fochów, niedopowiedzeń, obrażania się, manipulacji, kontroli, przekręcania faktów, odbijania piłeczki, gry w domyśl się. Robił mi to każdy i dlatego wszyscy są już dla mnie przeszłością.