Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MartaKolus

Jak uwieść mężczyznę marzeń?

Polecane posty

Witam wszystkich. Ostatnio wpadł mi w oko pewien facet. Nie znamy się jako tako, raczej tylko z widzenia. Podoba mi się i czuję, że to mógłby być ten odpowiedni. Niestety, ale należę raczej do tych nieśmiałych dziewczyn. Bardzo brakuje mi pewności siebie i gdy rozmawiam z wieloma mężczyznami, to zdecydowanie brakuje mi luzu i się denerwuję. Czy doradzicie mi w jaki sposób mogłabym okazać mu swoje zainteresowanie. Jak uwieść mężczyznę, będąc taką kobietą jak ja i czy to jest to możliwe?

Ogólnie rzecz biorąc, to wielu facetów lubi kobiety nieśmiałe, czyli takie jak Ty. Jednak w tym wypadku, musiałabyś w jakiś sposób się koło niego "zakręcić", dać mu delikatnie do zrozumienia, że Ci się podoba. No, ale nie wiadomo, czy ten akurat mężczyzna lubi takie jak Ty... Raczej nie jestem w stanie podać ci jakiegoś złotego rozwiązania na tą sytuację, ponieważ nie wiem nic szczególnego o Tobie, o nim, oraz o całej reszcie istotnych rzeczy. Np. gdzie go widujesz, itp. Wydaje mi się, że musiałabyś sama zainteresować się tematyką uwodzenia facetów, podrywu, oraz innymi. Wtedy raczej wpadniesz na to, w jaki sposób to rozegrać. I nie licz na to, że ktoś, kto nic nie wie o Twojej sytuacji, poda Ci instrukcję postępowania krok po kroku. Jeśli brakuje Ci pewności siebie, to raczej nie wyobrażam sobie, abyś w odpowiedni sposób była w stanie zwrócić na siebie uwagę tego faceta, oraz pociągnąć całą resztę tak, jak powinno to wyglądać. Koniecznie popracuj nad sobą. W zasadzie nie ma tu miejsca na wymówki, ponieważ masz dostęp do ogromnej ilości informacji o mężczyznach i uwodzeniu. W internecie jest tego mnóstwo. Możesz zajrzeć na blog http://uwotki.blog.pl/ - chociaż na dobrą sprawę jest tego dużo więcej. Poprzeglądaj też tematyczne fora, itp. Skup się bardziej na okazywaniu facetom swojego zainteresowania, bo to jest Twoją największą udręką na chwilę obecną. Bardzo możliwe, że Twoja nieśmiałość przy mężczyznach, wynika bezpośrednio z tego, że nie wiesz jak powinnaś się przy nich zachowywać. Możliwe, że po uzupełnieniu tych "luk w wiedzy", Twoja pewność siebie wróci sama, lub odzyskasz ją po niedługim czasie, wykorzystując to, czego się nauczysz. W zasadzie to dopiero początek, bo nawet jeśli go zainteresujesz, to jeszcze daleka droga do tego, aby go uwieść i stworzyć normalny związek partnerski. Ale pamiętaj, że zawsze możesz sięgnąć po wartościowe informacje wtedy, gdy będziesz ich potrzebować. W końcu wiele kobiet miało problemy podobne do Twoich i jakoś osiągnęły sukces. A Ty zamiast popełniać niepotrzebne błędy, ucz się na błędach innych dziewczyn :) Życzę powodzenia i miłego uwodzenia mężczyzn. Szczególnie tego, którego sobie upatrzyłaś.