Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŚLUB 2017

Polecane posty

Gość gość

Hej właśnie zaczęłam przygotowania do ślubu w październiku 2017 i jestem na etapie szukania sukni ślubnej... Sprawami organizacyjnymi w głównej mierze zajmuje się mój narzeczony lubiący wszystko planować tak swoją drogą ;) więc zostawiłam formalności na jego głowie heh ale w wyborze sukni muszę radzić sobie sama ;) nie mam pomysłu od czego zacząć. Przeglądać strony internetowe z sukniami, sklepy internetowe najpierw czy od razu umawiać się na wizyty w salonach?? Może mogłybyście polecić jakieś dobre salony, gdzie będę mogła liczyć na fachową obsługę i doradztwo? Bo nie mam standardowej figury (średni wzrost, krągłości taki roz.40 czasami 42 :/) i nie bardzo wiem w czym by mi było dobrze :( Pomóżcie plissss tak żebym miała od czego zacząć :)

Gość gość
Witaj, oczywiście możesz przejrzeć sklepy internetowe, żeby się czym zainspirować ;) ale i tak do póki nie przymierzysz czegoś to nie będziesz wiedzieć... Także śmiało możesz od razu umawiać się na wizyty w salonach i sprawdzać w czym będzie Ci dobrze, a w czym nie do końca :/ Ja zanim wybrałam swoja wymarzoną suknię namierzyłam się troszkę w 4 salonach,a le się udało. I jeśli mam Ci coś radzić umawiaj się, mierz, sprawdzaj ale z umiarem bo wiesz... Co za dużo to nie zdrowo ;) powodzenia

Gość gość
Krągłości są seksi

Gość gość
Ja na swoje krągłości nie narzekam już zdążyłam się do nich przyzwyczaić ;) ale jak się szuka odpowiedniej sukni ślubnej czy jakiejkolwiek innej wieczorowej to mogą one troszkę utrudnić sprawę :/ hehe Ostatnio natrafiłam na piękną suknię na stronie pewnego salonu :)http://evita.com.pl/produkt/suknia-slubna-ze-zdobionym-dekoltem-51212/ ale nie wiem, czy przy moim rozmiarze będzie mi w niej dobrze? :/ Na pewno ramiączka będą dobrze trzymać mój pokaźny biust ;P niestety póki co nie mogę jej zmierzyć gdyż z tego co się dowiedziałam jest to nowa kolekcja i dopiero w listopadzie będzie dostępna do mierzenia, więc póki co czekam, ale może któraś z Was mi doradzi :))))

Gość gość
Bardzo ładna :) sama kupiłam sukienkę w Evicie i byłam bardzo zadowolona zarówno z obsługi przy wyborze jak i potem z serwisu, który dopasowywał mi moją suknię tuż przed ślubem :) Najlepiej będzie jak umówisz się na zmierzenie jak już będzie dostępna bo zdjęcie to jedno, ale nic tak nie koryguje naszych oczekiwań jak przymierzenie sukni - wiem to z doświadczenia ;) możesz też umówić się teraz i poprzymierzać inne fasony, panie pracujące w Evicie na pewno Ci doradzą i powiedzą obiektywnie w czym towja sylwetka wygląda najlepiej :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość gość
Hej, ja też miałam to szczęście ,że przy wyborze sukni ślubnej znalazłam się w odpowiednim miejscu gdyż panie ,które zajmują się również stylizacją profesjonalnie podeszły do tematu i pomogły w doborze odpowiedniego modelu.Z trzech sukien zrobić jedną? to jest wyzwanie! Chyle czoło dla Pań z Evity :)

Gość gość
a jesteście dziewicami do ślubu? jak nie to po co bierzecie ślub zdziry jak biała suknia jest zarezerowana tylko dla dziewicy.

Gość gość
Ja kupowałam suknię w salonie Exclusive w Pruszczu Gdańskim http://outletexclusive.com.pl/. Byłam bardzo zadowolona z obsługi :) warto do nich zajrzeć bo jest to outlet, mają piękne suknie w niższych cenach :)

Gość gość
Ze swojej strony polecam Ci salon http://www.duber.com.pl/ Maja bardzo zróżnicowana oferte wiec na pewno znajdziesz cos dopasowanego do swojej figury oraz gustu :)

Gość gość
Piękne suknie ślubne szyją w tym salonie w Szczcinie. Jak jechałam aż z Warszawy po suknie ale sę opłacało bo była taka jaką sobię wymarzyła.

Gość gość
a jesteś dziewicą do ślubu? czy się już puściłaś z partnerami