Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemcy uczą uchodzcow podrywać miejscowe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
tyle ze nikt im nie może zabronić podrywać kobiet :p

Gość gość
22:51 - Ustawy Norymberskie;) Mówi ci to coś?;)

Gość gość
co to z ustawy?

Gość gość
dziś mamy całkowita sprzeczność z ustawami :D

Gość gość
co tak dziś tu pusto ?

Gość gość
dzis nastaly takie czasy ze dla tych ktorzy sa dobrzy uczciwi i zaradni podaje sie pogarde a dla tych ktorzy sa leniwi i bezczelni pieje sie z zachwytu. W glowie mi sie to nie miesci. Dlatego jezeli tak bardzo uwielbiacie te kanalie to radze wam wyjechac na bliski wschod bo oni tu i tak nie przyjada. albo do rfn droga wolna

Gość gość
oj tam po co ta napinka :) trzeba mieć dystans do pewnych spraw. Pozatym tu nie chodzi o promowanie kogoś tylko o najlepsze rozwiązanie problemu

Gość gość
Kobiety krzycza jak to sa nieszanowane w Polsce a potem zakladaja burke i ida do swojego pana i wladcy muzulmana. Logika kobiet i feminazistek

Gość gość
każda skrajność jest zła. Zarówno muzułmaństwo jak i feminizm

Gość gość
najpierw edukacja i praca. A flirtowanie to ewentualnie w wolnym czasie

Gość gośćanna9889
pomysł jak najbardziej trafiony ale jest pewne ale. Takie związki czy małżeństwa muszą istnieć według zachodnich norm! Pod żadnym względem kobiety nie powinny się godzić na żadne chusty burki itp bo niestety wtedy efekt będzie odwrotny od zamierzonego.

Gość gość
podobno niemry są niewyżyte :D

Gość gość
no i znowu mamy przypadek niezintegrowanego przybysza z Chemnitz

Gość gość
z punktu widzenia niemcow gorzej byłoby gdyby sprowadzali sobie żony z rodzimych krajów.

Gość gość
ostatnio podawali ze wzrosła w niemczech liczba urodzeń. Czyżby to zasługa przybyszów ?

Gość gość
witam. Opowiem wam moje spostrzezenia na ten temat. Byłam niedawno przez 1.5 miesiąca w Niemczech w pracy sezonowej. Wcale nie jest tak ze tam jest teraz niebezpiecznie itp. To chyba taka nagonka w Polsce jest. Oczywiście nie kwestionuje tego ze czasami dochodzi do przemocy ze strony imigrantów ale większość moim zdaniem jest w porządku. Często wychodziłam z koleżankami na miasto nawet nocą i nigdy nie byłyśmy atakowane. Kilka razy na imprezach próbowali nas zagadać ale niestety jestem zajęta :p natomiast z tego co widzieliśmy to niektórym kobietom puszczają hamulce po alkoholu. Uchodzcy mają jednak duży problem bo mało który rozmawia po niemiecku płynnie i to napewno bardzo utrudnia im możliwość poznania dziewczyny

Gość gość
autorko. Opowiedz coś więcej o tym "zagadywaniu":p

Gość gość
gość 12:03 Byliśmy na takim jakby festynie. Grała muzyka, ludzie tańczyli i popijali piwo przy stolikach. My siedziałyśmy w czwórkę przy takim dużym stoliku i po chwili przyszła do nas trójka imigrantów jak się okazało z Syrii. Najpierw zapytali czy mogą się dosiaść (można powiedzieć ze łamanym angielskim ) W sumie nic takiego potańczyłyśmy trochę z nimi i poszłyśmy

Gość gość
A ja mimo wszystko wolę Polaków.Nie ufałabym takiemu muslimowi .I nie to,że jestem uprzedzona rasowo i kulturowo ale dla tego,że oni wysysają z mlekiem matki pewne nawyki.Nie chciałabym się w bagno pakować świadomie.Niech oni są,ale z dala ode mnie.

Gość gość
gość 12:28 jakie nawyki masz na myśli ?

Gość gość
12.32-Nawyk:Allah mym panem i złe traktowanie kobiet.Oni są od gówniarza nastawieni na zabijanie.Niemal się rodzą z bronią w ręku.Tyle Polaków fajnych a kobiety szukają wrażeń.A potem ryczą,że dzieci zabrał czy daje po facjacie(to chyba najlepszy scenariusz)Po co szukać szczęścia daleko.Oczywiście ja porozmawiam z każdym.Niezależnie od koloru skóry,mentalności.Ale żeby od razu lecieć na takiego.To trzeba porządnie się zastanowić.Ale to moje zdanie.

Gość gość
tutaj wymieniłaś raczej takie najgorsze sytuację. A gdyby się taki zakochał w Tobie to co byś zrobiła ? Dałabyś mu szanse ?

Gość gość
12.48-nie.Napewno nie obcokrajowiec.Nie szukam problemów.

Gość gość
i tak trzymaj :) mądra kobieta z Ciebie

Gość gość
niech sobie szukają dziewczyn w swoich kręgach i krajach

Gość gość
13:24 jeśli będą sprowadzać żony z krajów pochodzenia to wtedy z miliona zrobi się pięć

Gość gość
podobno w innych miastach też mają się odbywać takie zajęcia :)

Gość gość
myślę że w obecnej sytuacji dziewczyny raczej będą sceptycznie nastawione do imigrantów. Dlatego wcale nie będzie im tak łatwo nawiązać kontaktu

Gość gość
19:09 dokładnie. Po tej fali ataków na kobiety większość z nich obawia się. Ciekawe czy te ataki są tak częste jak to informują prawicowe media ?