Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko z dziadkami

Polecane posty

Gość gość

witam mam 22 lata i 2 letnie dziecko. usypia koło 20, przesypia całe noce, a ja mam problem z wyjsciem. mieszkam z rodzicami, chlopak zostawil mnie kilka miesiecy temu. zawsze gdy wychodzilam bylam pod telefonem, nawet raz dostalam falszywy alarm od dziadkow ze nie spi wiec bylam w domu w ciagu 7 min..okazało sie kłamstwem, bo rodzice stwierdzili ze w weekend nie moge wyjsc do znajomych bo ja mam dziecko ! ludzie przeciez ja im dziecka na glowie nie zostawiam dziecko spi, zawsze w razie w jestem pod telefonem a oni siedzaa w domu i pierdza w sofe. strasza mnie ze odbiora mi dziecko za takie cos !

Gość gość
może ktoś pomóc ?!

Gość gość
Miałam podobnie,tylko mam męża, ale jak chciałam z nim spędzić wieczór poza domem to szok,robili takie jazdy...w końcu, stawiałam ich przed faktem dokonanym,mówiłam, że wychodzimy,a nie.czy mogą zostać z dzieckiem.Na początku byli obrażeni ale później przywykli.

Gość gość
własnie zaczelam robic tak samo, stawiac przeed faktem dokonanym to groza ze dziecko odbiora bo sie wgl nie zajmuje, a ja calymi dniami z nia siedze a wieczorem nie mam prawa wyjsc bo co, bo mam dziecko ....