Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie imię z podanych byście wybrały: Natalia, Lidia, Łucja czy Rozalia?

Polecane posty

Gość gość
Lidia najladniejsze tylko zdrobnienie Lidka i żadne inne zdrobnienia tego imienia mi się już nie podobają. Natalia tez ladnie.

Gość gość
Liliana przez jedno N brzmi jak lniana albo liana...tylko tarzan na nazwisko brakuje

Gość gość
rozalia fajnie brzmi, ale jakies takie...sama nie wiem. Ja bym obstawiala Natalia albo Lucja. Ogolnie wszystkie imiona ktore rozwazacie sa kobiece i ladne, czego byscie nie wybrali dziecko nie bedzie mialo czego sie wstydzic :)

Gość gość
Lidka = jakas stara ciotka albo kumpela babci. Lidia dla malej dziewczynki dla mnie jest dosc pretensjonalne, juz dla takiej dorastajacej panny jak najbardziej pasuje, ale do malucha srednio....

Gość gość
Ja ci autorko odpowiem z doswiadczenia.Sama mam na imie Rozalia,nigdy nie wstydzilam sie swojego imienia,zawsze mi sie podobalo,ale...musisz wziac pod uwage,ze dzieci moga roznie reagowac.Ja akurat nigdy nie spotkalam sie z wysmiewaniem,itp,bardziej z ciekawoscia.Niektorzy przeinaczali moje imie.Takze sie zastanow dokladnie.Ja sama bedac w ciazy i liczac na dziewczynke chcialam dac na imie Lilianna i uwaga podoba mi sie to imie od czasu jak obejrzalam jakis film z 10 lat temu,a nie dlatego,ze zrobilo sie modne ostatnio.Z twoich propozycji podoba mi sie jeszcze Adrianna.A moje takie niespelnione marzenie,to dac coreczce na imie Jaśmina

Gość gość
natalia

Gość gość
Natalia

Gość gość
Lidia albo Łucja- raczej na ŁUCJA

Gość gość
Zdecydowanie Łucja.