Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka ellaone

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy ktoras z Was brala tabletke ellaone? Jakie mialyscie skutki uboczne? Ja trzy dni po wzieciu tabletki krwawilam przez ok. 13 dni to normalne?

Gość gość
nie, chyba nienormalne. ja krwawiłam tyl ile miało być wg ulotki. Jak będziesz u swojego internisty czy ginekologa to wspomnij, że tak miałaś, może masz jakieś problemy z krzepliwością krwi czy coś

Gość gość
ja nic nie krwawiłam, okres mi się trochę spóźnił, ale zawsze mi się spóźnia także nie panikowałam. po postinorze lekko krwawiłam. a najśmieszniejsze jest to że owe specyfiki brałam właśnie przez prezerwatywy pękające!!!! Mam dzieci 9 i 14 lat i przeważnie stosunki przerywane, zero stresu, a kilka razy człowiek zabezpieczył się prezerwatywą i na przełomie czterech lat dwa pęknięcia

Tak jak każdy lek, ellaOne może powodować działania niepożądane, chociaż nie u każdego one wystąpią. Najczęściej zgłaszane działania niepożądane to ból głowy, mdłości, ból brzucha oraz bolesne miesiączkowanie. W przypadku wątpliwości najlepiej skonsultować się z lekarzem.