Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym miesiącu ciąży z dziewczynką kobieta robi się brzydka

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka twierdzi, że jak ma się urodzić dziewczynka to na pewno kobieta ma problemy z cerą i "brzydnie". Ja jestem w 5 miesiącu z dziewczynką i jak narazie nic mi się z twarzą nie dzieje. Jak to było u was? Sprawdziło się to, że dziewczynka zabierała wam urodę? Jeśli tak to w którym miesiącu mam się spodziewać brzydnięcia?

Gość gość
A robi się?

Gość gość
To nie prawda że brzydkie bo dziewczynka tylko jest kobiecy hormon w większej dawce wtedy kiedy zaczyna się kształtować płeć i mogą być problemy z cerą. Ale mi np. Cera się poprawiła. :-) :-) :-)

Gość gość
Ja wyglądałam kwitnąco przez całą ciążę. Cera, włosy, skóra na całym ciele- wszystko było w cudownej kondycji. Niestety po porodzie bajka się skończyła :-)

Gość gość
ja nie zbrzydłam

Gość gość
Najwyraźniej niektorym po prostu głupota wychodzi na twarz w trakcie ciązy.

Gość gość
Ja zaczynam 7 miesiąc z dziewczynka i przez cala ciaze wyglądam super :) wsadź te opowieści koleżanki miedzy bajki

Gość gość
moja kolezanka gdy mnie zobaczyla w 8 miesiacu ciazy powiedziala ze tak kwitnaco i promiennie wygladam ze na bank chlopiec bedzie. Ale miala mine jak jej powiedzialam ze dziewczynka :D moja tesciowa zreszta tez pierwsze co to mi wypalila "no to skoro dziewczynka bedzie to urody ci odbierze" a potem przez cala ciaze tylko sie wgapiala czy mi gdzies pryszcz nie wyskakuje zeby mi dowalic...koszmarna kobieta

Gość gość
Hahaha myślisz, że któraś kafeterianka się przyzna, że zbrzydła? Większość moich koleżanek w ciąży z dziewczynkami zbrzydła, więc coś w tym jest, ale to może ocenić tylko ktoś z zewnątrz, a nie wy same.

Gość gość
Mam termin na za dwa tygodnie i nosze w sobie coreczke. Cera lepsza niz przed ciaza bo nie musze w ogole nawilzac a przed ciaza to zawsze na noc musialam. Nic mi na twarzy nie wychodzi do tego rzesy (!) mi urosly. Ani jednego rozstepu i 10 kg na plusie. Kazdy mowi ze swietnie wygladam. Te zabobony to mnie do szalu doprowadzaja...

Gość gość
Ale.chory zabobon ☺. Ja mam dziewczynkę i nigdy nie wygladalam lepiej niż w ciąży..gęste włosy, gładka skóra, ani jednego pryszcza. Zbrzydlam to dopiero po porodzie! Po kilku godzinach od porodu wywalił mi się wielki syf na twarzy i wszystko zaczęło wracać do przedciazowej normy. I zaczęło być nawet gorzej, bo nieprzespane noce, karmienie piersią i ciągle obowiązki nie robią dobrze urodzie. Ale pal sześć to. Grunt to mieć zdrową, kochająca sie rodzinę. I o to najbardziej powinno się dbać.

Gość gość
Ale sie podbudowujecie, a tak naprawdę jesteście grube i brzydkie:)

Gość gość
w żadnym :-)

Gość gość
Mi też mówili, że pewnie chłopiec, bo tak dobrze wyglądam, a urodziłam dziewczynkę. Jakieś głupie zabobony.