Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda bardzo zaluje

Chyba rzucila zaklęcie na mojego męża :(....

Polecane posty

Gość Magda bardzo zaluje

Byłam u koleżanki ze studiów popilysmy sobie i nagle zaczęła mówić ze interesuje się magia ja ja wysmialam a ona ze skoro nie wierzę to żebym pozwoliła rzucić zaklęcie na kogoś bliskiego przecież to i tak nie działa.... naprawdę nie wierzyłam. Powiedziałam ze najbliższą osoba jest mój mąż i "pomodlila" się za niego do jakiś ciemnych mocy. Wieczorem wróciłam do domu a on wymiotowal... potem usunął a w nocy obudzil się z krzykiem powiedział że śniło mu się ze ktoś go powiesił, wrócił wcześniej z pracy bo powiedział ze nie da rady pracować, nie może się skupić, ciągle źle się czuje, boli go glowa, zrobil kilka rzeczy w pracy, wszystkie źle, mówi ze nie potrafi się skupić.... potem w domu znowu wymiotowal i spał ale powiedział ze to jakaś masakra znowu miał koszmar ze ktoś go pocial piła motorowa na żywca teraz siedzi na balkonie powiedział ze nie wie co z nim się dzieje nie da rady spac nie da rady jeść, powiedział ze psychicznie czuje takie obciążenie ze jest mu ciężko samemu ze sobą wytrzymać, powiedział żebym zabrała dziecko bo nie da rady się nim zająć, zawsze to chętnie robił, nie wiem co robić boje się powiedzieć mu o tym wydarzeniu...

Gość gość
Pomódl się za niego. Magia, to nie zabawa!

Gość gość
Idz do zielarskiegoi kup czarcie zebro (ostrozen) i twoj moz musi sie w nim wykapac. przejdzie mu wtedy

Gość gość
U mnie w pracy sprzataczka rzucila urok na psa sasiadow, pies uwierzyl i zdechl

Gość Magda Bardzo zaluje
Znowu nie spał cała noc wygląda jak cień :( nie wiem co robić...

Gość gość
Powiedz mu idźcie docjakiegos księdza

Gość gość
ale bzdury :P

Gość gość
Błagaj ją żeby to zajęła. Przeproś. Powiedz ze uwierzyłaś i może pomoże...