Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poświęcić kogoś dla własnych korzyści...

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy w dzisiejszych czasach jest ktoś, kto tego nie robi... Taki świat... czy konkretny znak czasów ostatecznych...

Gość gość
człowiek, który przecenia własną korzyść nad czyjeś dobro jest niewiele wart, nic niewart! ludzkie krzywdy....kiedy widzę, że kiedy człowiekowi dzieje się jakaś krzywda a ktoś chodzi zadowolony... to myślę oto człowiek - świnia - brudna i obrzydliwa, ludzie - świnie...pomimo swego "cudownego" zadbanego wyglądu...zwyczajne świnie!

Gość gość
Malo powiedziane ze to swinie, mniej niz zero!! Czy w ogole mozna nazwac kogos takiego czlowiekiem?? Nie!

Gość gość
To chyba jasne taki ktoś to dno kompletne tylko splunac i kopa i do studni rzucić.

Gość gość
jednak duzo jest takich ludzi, przykre

Gość gość
ex moj taki byl,juz ja wiem jaka kara bylaby odpowiednia dla niego :D :D

Gość gość
Obciąć jaja

Gość gość
sorry ale wiadomo że moje dobro jest dla mnie ważniejsze niż dobro grażyny z kadr i jeśli trzeba będzie poświęce dobro grażyny dla swojego dobra.

Gość gość
dla każdego alkoholika najważniejsze jest to, czy butelka nie jest pusta, niż ktokolwiek inny :classic_cool:

Gość gość
narkoman, lekoman, dewiant sexualny, też myśli tylko o sobie i swoim nałogu. żadna inna opcja dla niego się nie liczy. smutne ale prawdziwe. :/

Gość gość
noo...jak to mówią... po trupach do celu...ale pamiętajcie kochani, kto się takiej drogi podejmuje, sam będzie ofiarą takiego postępowania. Też po nim będą deptać do celu. Mi wciąż patronuje takie powiedzenie, przysłowie "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie" Krzyk, płacz i zawodzenie ludzkie zawsze słyszy Bóg. A Bóg nie zostawi bezkarnie tego, kto krzywdzi...Ręka Boska nad nim uniesiona, tego mozecie być pewni...

Gość gość
Masa ludzi tego oczywiście nie robi. Ale dwa razy w życiu trafiła mi się w związku taka persona, co bez żeny poświęciła mnie dla tylko swojej korzyści Manipulując i zwodząc, kłamiąc w żywe oczy Gorszej zdrady nie ma. Nawet z autobusem Arabów to przy tym żadna zdrada

Gość gość
opiszecie te przypadki poświęcenia was dla własnej korzyści? cele edukacyjne

Gość gość
mnie jeszcze nikt nie poświecił bo ja po prostu sucz jestem ,natomiast ja poświeciłam np ukradłam dziewczynie z która mieszkałam i studiowałam 3/4 napisanej juz pracy bo ja nie miałam czasu gdyz pracowałam. Wykorzystałam faceta do zrobienia mi generalnego remontu i porzuciłam. Udawałam wielką przyjazń zeby się wkręcić na staż w jednej z najlepszych firm w branży w pl (udało sie) Wiem pisssda ze mnie ale mnie nikt ie wychował ,wychowała mnie jak sie to mówi ulica gdzie ne ma zasad i moralności i w sumie to jak tak realnie patrze to w życiu tez tego nie ma. aaa i w jakies karmy i boga nie wierze.

Gość gość
wystarczy ze stanie Ci sie wielka krzywda i to bedzie kara jedna, duza za te wszystkie które zrobilas..sam fakt, ze palisz mosty za soba juz jest poczatkiem karmy

Gość gość
Ja jestem w porządku! Nie zmieniam się całe życie Żyje zgodnie z sumieniem i moimi zasadami Zawsze w szkole brałam na siebie winę gdy ktoś coś przeskrobalmialam za to mocno obniżone zachowanie,ale było warto...teraz ma prawie 30strke i wszyscy to miłe wspominają dy mnie widzą Teraz też nie zrobilabym nikomu krzywdy,i żadnej przykrości nawet W zamian za lepsze życie,kasę,czy jeszcze inne pierdy...taka osobowość ;)

Gość gość
Mnie zrobiono ogromną krzywdę , przepraszam ale nie chcę o tym pisać , bo przez te osoby musiałam skorzystać z pomocy specjalistów , bo sama nie dałam rady ;(

Gość gość
nic nie róbcie , niech Bóg sądzi , bo jest sprawiedliwy :)