Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiakk8

Mamusie jak ubieracie się w domu?

Polecane posty

Gość gość
jak to jest mozliwe, ze prawia kazda tutaj nosi legginsy i tunike??? ja nie cierpie tego typu ubran, tuniki uwazam za po prostu brzydkie zazwyczaj a legginsy sa dla mnie mega nieestetyczne przez to, ze tak opinaja -nawet, jesli ladne posladki.

Gość gosiakk8
Wyraźnie napisałam że nie chodzę w starych i rozciągniętych rzeczach, akurat rzeczy w których ostatnio chodzę po domu niedawno kupiłam. Może rzeczywiście tak to już jest że to co nieznane bardziej pociąga facetów, i tak jest w przypadku mojego męża, czuje że ktoś mu się w tej pracy podoba.

Gość gosiakk8
Jak pisałam nie chodzę w starych , rozciągniętych rzeczach i nie chodzi tu o męża sama xle czułabym się w czymś takim. Po domu chodzę ubrana tak zbyt było mi wygodnie , ale też chcę się w tym dobrze czuć , więc są to bluzeczki czy topiki w twarzowe kolory. Sądzę że mąż zauroczył się jakąś laską, jak chodziłam do pracy to też się ubierałam w sukienki, szpilki itd., ale w domu nikt tak raczej nie chodzi ubrany, szkoda że mąż tego nie rozumie. Zresztą może jest tak że to co nieodkryte bardziej pociąga

Gość gość
gość wczoraj -kolejna głupia wypowiedź.To że ty sobie nie wyobrażasz jak można ubierać legginsy,to nie znaczy,że ktoś inny też ma nie lubic.Slyszałas o tym,ze kazdy ma inny gust?A ja sobie nie wyobrazam,jak mozna nie chodzic w legginsach????Przeciez to glupota!!!Bozeee co za kretynki tu czasem trafią!

Gość gość
Zwabiłaś faceta na żele i eleganckie ciuchy i się dziwisz, że mu kalesony nie odpowiadają? Osobiście wolałabym żeby mój mąż nie paradował w rajtuzach po domu.

Gość gossiakk8
Po domu nie chodzę tylko w leginasach, ale też w spodenkach czy czasem w sukience

Gość gość
Osobo od dwóch typów kobiet - ja nie pasuję do żadnego. W pracy ubieram się zwyczajnie, wracam do mieszkania (czystego) i przebieram się w jakieś spodensy:) Poza tym, opis drugiego typu bardzo tendencyjny, coś typu: sielanka mieszkanki domu, która zupełnie do mnie nie przemawia.

Gość gość
Autorko, może i masz rzeczy nowe i nierozciągnięte, ale zależy jakie to ciuchy. Moja znajoma też jak zawsze mi sie chwali swoimi nowymi zdobyczami, to ręce opadają i nawet na 60 letnim facecie nie zrobiłyby wrażenia. I przestań sobie wkręcać, ze podoba mu sie jakaś baba w pracy, bo to tylko twoje domysły. Masz szczerego faceta i tyle. Powiedział co zauważył i tyle.

Gość gość
W ogóle świetnie widać relacje w typowym związku - obsesyjna troska o wieczne wyglądanie sexy, apetycznie, kobieco bo mężuś albo postrofuje nieodpowiednio ubraną żonę albo popatrzy na inne. Widać to też doskonale w do******laniu innym kobietom bo nie mają inny gust co do ubioru. Bo wyglądają tak czy srak. Wy macie jakiekolwiek inne wartości niż te sukieneczki, leginsiki i paznokietki? Bo faktycznie, taką babą to się i znudzić można.