Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce nienawidzi się ciężarnych moja sytuacja w skleie

Polecane posty

Gość gość

Byłam w Tk Maxx oczywiście kolejka jak zawsze, nikt, powtórze nikt nie chciał mnie przepuścić. W Marks and Spencer, była 1 osoba w kolejce, mogła mnie przepuścić, nie przepuściła. W Polsce nie szanuje sie ciężarnych taka prawda.

Gość gość
Debilka :D jak mialas sile godzinami po galerii za ciuchami latac to chyba cie kilka minut przy kasie nie zbawi.

Gość gość
galeria to nie pogotowie.

Gość gość
Bo Polska to dziwny kraj. Chamstwo i buractwo na każdym kroku.

Gość gość
jedna osoba to dla ciebie kolejka??? ciąża to nie choroba, ja rozumiem ustapić miejsca w autobusie, aptece... ale jak wybrałaś się w rejs po ciuchy to chyba czujesz się dobrze. Uważasz ze jesteś w ciąży to świat ma cie traktować jak królową?

Gość gość
Biorą L4 od początku ciąży. Latają po galeriach za ciuchami i chcą, żeby ustępować im miejsce w kolejce...ha ha ha

Gość gość
Jeśli nie masz sily stać w kolejce, to czemu wychodzisz z domu?? Nie rób z siebie takiej ofiary. Tez jestem aktualnie w ciazy, w 38 tygodniu i nie oczekuje od innych, ze maja padać przede mną na kolana, tylko dlatego, ze chodzę z brzuchem. Powiem więcej, jestem bardzo aktywna i robię praktycznie wszystko, włącznie z regularnym sportem.

Gość gość
Masz sile chodzic po sklepach to masz sile stać w kolejce. Na latanie miedzy wieszakami, przebieranie, ogladanie sila jest a w drodze do kasy nagły odpływ sił. Nie, nie ustępuje ciężarnym w galeriach. W autobusie, w aptece tak, w sklepie odzieżowym czy drogerii nigdy.

Gość gość
W Polsce ludzie generalnie sie nienawidzą nawzajem, chamy i buraki, jak ktoś wyżej napisał. Ja juz od dawna z nikim nie rozmawiam, bo nie ma o czym. Jedynie grzecznościowe rozmowy w pracy i na tym koniec.

Gość gość
Ciąża to nie choroba.

Gość gość
ciąża to nie choroba, masz siły na latanie po sklepie masz 5 minut na stanie w kolejce. - proste jak nie powiem co ;p

Gość gość
autorka tego postu jęczy jak mohery. Pod lidlem potrafią full czasu stac przed otwarciem, a w tramwaju biją się o miejsce choc jadą tylko 2 przystanki :D

Gość gość
Wy chyba nie zrozumieliście o co autorce tak naprawdę chodziło :D chciała się pochwalić w jakich sklepach coś sobie kupiła :D bo przecież tkmaxx czy Marks and spencer to tak ekskluzywne sklepy, że trzeba całemu światu to ogłosić :D

Gość gość
bo my musimy na was zapieprzać bo dostajecie za darmo w wuj pieniędzy tj. macierzyńskie, tacierzyńskie, rodzinne, ulga w podatku, 500+,