Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinka45

Wyprawka

Polecane posty

Gość Pinka45

A co myślicie o osobie któraby za was przygotowała wyprawkę I przysłała do domu oczywiście kontaktując się z wami na każdym kroku. Pytam bo z chęcią zajęłabym się tym. czekam na odpowiedzi co o tym myślicie A potem dam namiary do kontaktu jeśli ktoś będzie zainteresowany :-)

Gość gość
Nigdy bym sie na to nie zdecydowała. W dobie internetu gdzie można wiele zeczy zamówić jest to bez sensu wydatek... bo rozumiem ze za darmo byś tego nie robiła?

Gość gość
Doprecyzuj, co za wyprawka: -dla noworodka - nie, nie chciałabym, żeby ktoś to za mnie zrobił, bo kupowanie tych śliczności jest dużą przyjemnością -dla ucznia - nie, bo chcę to skompletować w porozumieniu z dzieckiem W obu przypadkach - nie, bo sama wyprawka kosztuje kupę kasy, więc nie będę jeszcze dodatkowo płacić.

Gość gość
Moim zdaniem pomysł nie ma przyszłości. Wyprawka to nie organizacja ślubu, żeby zatrudniać do tego ekipę.

Gość Pinka45
Jesli chodzi o zarabianie nie zalezy mi na tym. Jesli chodzi o rodzaj tak dla noworodka i mamy

Gość Pinka45
Dodalam temat bo poprostu jestem ciekawa wypowiedzi:-)

Gość gość
To znaczy że chcesz komuś kompletować za darmo wyprawkę? Powiesz mi po co? I w jaki sposób? Przecież w większości sklepów internetowych (tam są najlepsze ceny) płaci się przelewem (najtańsza wysyłka, za pobraniem zwykle najdroższa), kto będzie za to płacił? Ty? To jesteś niepoważna... rodzic? To również jesteś niepoważna, bo jak ma wyglądać to twoje kompletowanie skoro rodzic ma wejść na stronę sklepu, zapłacić i wpisać dane? Porównywarki cen działają dobrze i sprawnie, to nie jest problem znaleźć najlepszą ofertę. Nie kumam po prostu jak miałoby to według ciebie wyglądać.