Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

OK. nigdy nie spodziewalam sie ze napiszw na takim forum ale czuje ze potrzebuje ogrom porad i jednym słowem wyrzucenia wszystkiego z siebie a więc... Bylam z chlopakiem przez 6 lat roznie miedzy nami bywalo raz gorzej raz lepiej wiadomo. Rozstawaliamy sie przez tyle lat moze jakies 5 razy glownie z jego powodu nie wiedzial czego chce bajerowal z innymi.. Ja wracalam bo walczyłam o niego. Przez tyle lat nie zdradziłam go nigdy... Przyszedł ten moment gdzie postanowiliśmy zamieszkac razem.. Mieszkalsmy ze soba prawie 2 lata bylismy bardzo szczesliwi. I jakby cos we mnie pękło. Zaczęłam pisac /flirtować z innym mezczyzna to trwalo okolo 2 tygodni.. Moj byly dowiedzial sie o tym co gorzej pisalam z jego kolega. Oczywiscie wyprowadzka z mojej strony na poukladanie wszystkiego . Z tym drugim nje utrzymywalam kontaktu. Ogolnie poczulam wolnosc. Ale.... Wciaz tesknie i kocham bylego spotykaliśmy sie pare razy rozmawialismy . Nadszedl moment gdzie ja zaczęłam błagać o powrot.... Lecz o n nie chce wracac woli wychodzić teraz z kolegami wczesniej to sie nie zdarzało kazda chwile spędzaliśmy razem. Prosze o poradę... Poprostu co mam zrobić?

Gość gość
bardzo dobrze ze zamieszkaliscie razem, wowczas druga polowke poznaje sie od podszewki:) teraz wiesz ze to nie ten na Cale zycie:)MM

Gość gość
przez wieki partnerzy wzajemnie siebie zdradzaja ,to zadna nowosc zyciowa:)problemem jest w tym ze brak jest zaufania ,szacunku i milosci! takie zwiazki od samego poczatku nie maja przyszlosci :)

Gość gość
Dlaczego uwazasz ze to nie ten?

Gość gość
Czyli tak poprostu zapomniec czy poprostu dac jemu czas?..