Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka Boża pozwoli nam być razem ;) połączy nas dozgonna miłość

Polecane posty

Gość gość
Jak się modlisz to rób to szczerze i kiedy afiszUJ.

Gość gość
wrzód na doopie będzie przeszkadzał także poza małżeństwem :D a czułość to miłość, nie inaczej, również pozamałżeńska. To nie o małżeństwo ci chodzi ale o miłość, tylko że dla ciebie małżeństwo to nie miłość, a deal ;) dlatego czegoś się nie robi, a coś koniecznie tak, bo taka rola I'm right? ;)

Gość gość
weźcie się ludzie opanujcie i sobie swój temat załóżcie ok?

Gość gość
idź ze swoją wybranką na priv albo załóż sobie własne forum :D

Gość gość
nie będziesz mi mówić co mam robić, ja tylko grzecznie proszę byś opuścił mój temat albo byś przestał mi go chociażby zaśmiecać. Ty jak w gości kogoś zapraszasz to też tolerujesz jak robią ci syf, rozwalają wszystko zaświniają itp? nie sądze... więc bądź tak łaskaw zachowywać się odpowiednio albo załóż swój temat i tam sobie hasaj do woli wyładowywuj swoje frustracje bez końca

Gość gość
grzecznie ci mówie że to jest forum dyskysuje jeśli chcesz prywatności ze swoją dziewczyną z obrazka???? to napisz to sprayem na murze :D

Gość gość
Autorze, nie cieszysz się, że ktoś Ci podbija temat ?

Gość gość
on nie jest założony po to by go podbijać on nie jest założony po to by w nim dyskutować po prostu miał być i tyle

Gość gość
Więc już założony jest i tyle :) Teraz daj ludziom porozmawiać bo to forum dyskusyjne a nie prywatne rewiry z zakazem wstępu

Gość gość
Dlaczego nie można tu pisać...?

Gość gość
Martyna a co powiedz np o cudach w Guadelupe albo o Fatimie? ale odpowiedź wreszcie a nie unikasz tego tematu. Chyba jesteś tylko wichrzycielką która chce namieszać i ucieka bo nigdy nie odpowiadasz. Poza tym mam pytanie, czy u was na mszy protestanckiej komunia jest przyjmowana na stojącą czy klęcząco? bo ostatnio czytałem że to niedawno dopiero weszło i np Ojciec Pio wolał umrzeć niż odprawiać msze według nowego kanonu - komunia na stojąco, msza w jezykach narodowych zamiast łaciny, ksiądz przodem do ludzi zamiast przodem do ołtarza jak było wcześniej Czy dziś jest w ogóle sens chodzenia do kościoła? Zresztą o wszystkim jest takie mnóstwo teori że człowiek już jest totalnie głupi i co by nie robił to i tak pewnie będzie źle:o

Gość gość
Martyna a myślisz że chodzenie w dzisiejszych czasach do kościoła, nie zależnie czy to będzie katolicyzm, protestantyzm, prawosławie itp ma sens? przecież to co jest tzw. mszą to i tak tylko ludzie ustalili a na przestrzeni lat wieków wszystko się tam zmienia co chwile, ot choćby to że msze były w łacinie przez wieki a teraz nagle można w językach narodowych, pozycja przyjmowania komunii albo spowiedź, ludzie przez lata modlili się w duchu, sami przed sobą i Bogiem w duchu wyznając swe grzechy przed Bogiem, przepraszając za nie żałując i obiecując poprawę, a dzisiaj to trzeba do księdza iść i jemu sie spowiadać, gdzie taki ksiądz (ok, nie wszyscy ale jednak spore grono z nich) ma więcej za uszami niż typowy grzesznik (księża mają kobiety na boku, jeżdżą do prostytutek, tylko kasa sie dla nich liczy, coraz to lepsze samochody, pedofilia itp). Kiedyś była spowiedź powszechna czyli spowiedź w duchu tylko przed Bogiem i było dobrze, a teraz jakaś kontrola nad tym wszystkim chce mieć kościelna mafia (sory, ale inaczej tej organizacji nazwać nie można), więc czy oprócz tego że na mszach jest głoszona ewangelia, słowo Boże i oprócz tego że ustanawiana jest Eucharystia, przyjmowanie Komunii Świętej, czy oprócz tego jest jakiś sens chodzić do kościoła? Czy nie jest ważne to by po prostu być dobrym człowiekiem żyć wg dekalogu, modlić się, rozmawiać z Bogiem, czy to nie wystarczy? czy naprawdę trzeba latać do kościoła gdzie wszystko jest takie dziwne i wielokrotnie pozmieniane przez ludzi? do tego ta spowiedź przy księdzu:o

Gość gość
dzięki Martyna :)

Gość gość
Jezus syn boga to największe kłamstwo religijne na Ziemi.>>>> Pytałem tu już,do czego Bogu potrzebny jest syn, wszak Bóg to pełnia,wszechmoc,początek i koniec? Pisałem też że z synami miał tylko same kłopoty. Na dodatek przysiągł;że nigdy jego duch z człowiekiem się już nie połączy! I ja w to wierzę, kto wymyślił urodzenie syna Boga z dziewicy, wierzy w kłamstwo,pozbawione logiki,nadrzędnej wartości Boga,pozbawia Boga wiarygodności i czci.

Gość gość sylwia
Autorze..piękne świadectwo wiary i miłosci.Gratuluję.Twoja wybranka jest szczęsciarą albowiem niema więksej miłosci pomiędzy dwojgiem ludzi niż ta powierzona w opiekę i Błogosławienstwo samego Boga Ojca.

Gość gość sylwia
Swietny materiał na męża.Ideał .

Gość gość sylwia
Niech błogosławi.!

Gość gość sylwia
Alleluja.Ave Maryja.

Gość gość
Wierzę.Wiara czyni cuda.Dobranoc Najdroższy.

Gość gość
Martyna ja aż tak jak ty pisma świętego i wersetów z niego nie znam, ale na moje to Tr'ójc'a Ś'wię'ta po prostu ukazuje jakby pełnie wszechmocy B'og'a, że jest wszędzie i jest wszystkim. Jest Bo'gi''em jako takim (tym w niebie) ale jest też całą jakby przestrzenią, powietrzem,natchnieniem dla ludzi (Duch św) i jest też człowiekiem, bo to on nas stworzył na swoje podobieństwo, więc jest jakby jednym z nas za sprawą Je'zu'sa Chr''yst'u'sa. ps. taki żarcik ale ciekawe czy np wszystkie psy na świecie mają też takiego swojego psa C//hrys/t/u/sa? albo koty, muchy. Każdy gatunek może ma swojego Boskiego przedstawiciela, tak jak bym otrzymaliśmy człowieka Je/zus/a Chryst/u/sa

Gość gość
Tylko Jesus zbawia. x Pozrawiam 🖐️

Gość gość
martyna 33 dziś x zgadza się :) Co nie przeczy temu, że Jego Matka Mu w tym nie pomogła i pomaga nadal będąc ciałem w Niebie tak jak Henoch i Eliasz. x Czyżby protestanci znaleźli Jej grób, w którym Ona nigdy nie leżała? ;) x pozdrawiam 🖐️

Gość gość
martyna 33 dziś x To jest zachwane przez tradycję aby nr 1 był Jesus dla wówczas wierzących w różne boginie. Nie dziwię się, że Luter w swojej pysze odrzucił nie tylko księgi Pisma nie pasujące mu do jego chorych poglądów ale i wyrzucił modlitwy do Matki Bożej bo ona jest pogromczynią szatana. A on raczej na jego usługach...

Gość erg654363433
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu.