Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośc93

Jem od 1000 do 700 kcal dzienie ile schudne w miesiac

Polecane posty

Gość gośc93

Czesc jestem osoba otyla przy zwroscie 168cm waze 98 kg mam problemy z schudnieciem od trzech dni chce skurczy zoladek i nareszcie mi sie to udaje zeby pozbyc sie uczucia wiecznego glodu. Ile pozbede sie kg w ciagu pierwszego miesiaca . jak sadzicie nie czuje sie ani slabo ani nic mi przez to nie dolega nawet biore witaminy do tego z firmy olimp

Gość gość
przy twojej masie zapotrzebowanie na kalorie to pewnie 2700-3000kcal dziennie, przyjmując tylko 700-1000 "zaoszczędzisz" 2000kcal dziennie, a żeby schudnąć o kilogram trzeba zaoszczędzić 8000kcal, więc w ciągu miesiąca schudniesz 7-8kg, ale to i tak ci nic nie da, odchudzanie nie polega na głodówce tylko na zmianie swojego żywienia i to raz na zawsze a nie tylko na miesiąc diety, efekt jojo masz murowany

Gość gość
1000 kalorii to nie schudniesz jak siedzisz przed kompem. 1000 kalorii i godzinny spacer, 15 minut treningu rano, 15 wieczorem. W ciągu dnia większość czasu na nogach i powinno 5-8 kg zejść w miesiąc:)

Gość gość
Jak bedziesz sie glodzic tak jak teraz to owszem schudniesz, ale wszystko wroci z nadmiarem. Trwale schudniesz jedynie przez zmiane nawykow zywieniowych i cwiczenia. I nie na krotka mete ale na zawsze.

Gość gość
Nie dość, że gruba to i głupia, niezłe połączenie, nie zazdroszczę życia. Słyszałaś o czymś takim jak metabolizm i jakie ma funkcje adaptacyjne? Miałam się o tym rozpisac ale w sumie to szkoda mi życia bo to i tak nic z tego nie wyniesiesz jak masz takie pomysły na odchudzanie. W skrócie -do tego co zrzucisz na tej swojej głodówce dolicz że wszystko ci wróci + dodatkowe 10 kg. Za max pół roku będziesz ważyć 108 kg.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
adipex retard kasia8807@vp.pl spadek wagi gwarantowany:)

Nie ograniczaj jedzenia do 1000kcal - jedz ok 1800-2000kcal i zwiększ ilość ćwiczeń. Da to lepszy i bardziej długotrwały efekt. Jak skurczysz bardzo żołądek to efekty na dłuższą metę będę bardzo kiepskie. Gdy żołądek będzie niewielki, a któregoś dnia wrzucisz do niego więcej niż do tej pory, to nie będzie on mógł sobie poradzić z taką ilością pożywienia. Będzie w nim zalegać ... i dużym skrócie ... organizm wrzuci to do tkanki tłuszczowej. Zapełniaj żołądek produktami / potrawami z błonnikiem, by pozbyć się uczucia głodu (ale też bez przesady, wszystko z umiarem). Powodzenia :)

Ograniczenie się do tak małej ilości kalorii jest bardzo niebezpieczne! Jeśli chcesz schudnąć powinnaś zacząć trenować regularnie i ułożyć sobie odpowiednią dietę. Ostatnio odkryłam coś takiego jak spersonalizowany katering, znalazłam go na tej stronie: http://zawszezgrabna.pl/ . Jest to świetny sposób jeśli nie masz czasu na gotowanie we własnym zakresie. Na tej stronie oferują również sesje psychodietetyczne które również wpływają na proces chudnięcia. Osobiście bardzo polecam :) I pamiętaj, nie eksperymentuj z tabletkami, to nie jest dobre rozwiązanie. Trzymam kciuki i życzę powodzenia w zrzucaniu zbędnych kilogramów!

Gość gość
Jedz 1600 kcal dziennie. Spacer 20 minutowy (codziennie) i rowerek stacjonarny tak żebyś spaliła na tym rowerze 60 kcal (60 kcal ani więcej ani mniej codziennie) i po ok miesiącu będzie widać efekty

Gość Bożena B2
Ja jadłam 1500 do tego ćwiczenia i Foreverslim i 12 kg mniej, ale w 3 miesiące, więc średnio wychodzi 4 kg miesięcznie

Gość akuol24
Jedź tyle byś się najadła ale nie przejadła;) bo jeżeli będziesz jadła mniej to twój organizm będzie zatrzymywał proces odchudzania;) ja jem regularne posiłki plus suplementacja African Mango http://afrikanmango.pl plus bieganie a efekty piękne !

Gość gość
jak tye będziesz cięła to gwarantowany efekt jojo to raz dwa wróci nawet z nadmiarem trzy później będzie Ci ciężej zrzucić, ja jakiś czas temu brałam adipex retard zamówiłam sobie z doping-online.com sporo zrzuciłam, ale to jest lek więc nie namawiam do korzystania aczkolwiek w porównaniu do wszystkich innych supli na milion procent działa...ale to każdy bierze na własną rękę, poza tym jak odstawiłam adipex to apetyt sam mi sie ładnie unormował i i tak ruszyłam tyłeczek na siłownię .... nie oszukujmy się ale jedank siłka robi swoje ;)

Gość gość
lepiej zapytaj ile przytyjesz przez następna 2 -ce :D

Gość Evel

10 lat temu stosowalam dietę 600-700kcal przez ok2mies schudłam28kg,od skończenia diety do dzisiaj przytyłam tylko 5 kg- BRAK EFEKTU JO JO, nie mam anoreksji bulimi bezpłodność i wszelkich innych przerażających chorób które tu wymieniacie ,mam sie swietnie i nie żałuję decyzji

Gość gość

tak zrób to