Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie interesuje inteligencja, charakter tylko ten z****** wygląd

Polecane posty

Gość gość

żeby być z***biście przystojny dlatego są same albo zdradzane

Gość gość
Moj musi byc nie tylko przystojny ale i muskularny ;) innego nie biorę Wymagam, ale dlatego ze sama jestem piekna i zgrabna, wiec ty skoro jestes brzydki znajdz sobie brzydka dziewczyne Proste.

Gość gość
Yh..zakładasz juz chyba z 5 topic..rozumiem, że Cię skrzywdzić ale chrzanisz głupoty. Nigdy nie byłam z przystojnym ani bogatym, a mimo że nie uwierzysz jestem bardzo atrakcyjna. To o czym Ty piszesz to pewność siebie- to jara kobiety. Niektórzy muszą być przystojni żeby tak się poczuć inni bogaci a inni po prostu wierzą w swój charakter.

Gość gość
gość dziś Ta jasne jak każda kafetaryjna kobieta pewnie jest brzydka jak noc :P

Gość gość
ha ha to wyobraz sobie, ze kobiety od zawsze jakos musza znosic to, ze faceci wybieraja je glownie pod wzgledem wygladu, przydatnosci do rozrodu i tak dalej :D

Gość gość
gość dziś już widze jaka musisz być atrakcyjna jak to możliwe, że każda kobieta z kafe uważa się za ładną? pewnie jesteś brzydka jak noc hahaha może nawet brzydsza ode mnie.Mówię kobiety oczekują niewiarygodnie, boskiego alvaro modela który nie potrafi kranu naprawić.

Gość gość
Lecz się. Naprawdę potrzebujesz pomocy. Masz jakąś pracę? Rodzinę?

Gość gość
gość dziś Myślisz, że facet leci na twoją urodę? wiekszość chce przelecieć i zostawić a wy sobie wmawiacie mam branie to jestem piekna haha

Gość gość
gość dziś mam pracę rodzinę i co teraz? wymagacie fotomodeli/niewiarygodnie przystojnych którzy kupują wam zwiędły kwiatek żeby was zaliczyć potem płacz na kafe haha

Gość gość
gość dziś założę też bloga o niewyobrażalnych wymaganiach kobiet wobec faceta? bo jesteś chore z zaburzeniami narcystycznymi? oczekujecie niewiarygodnie przystojnego mimo, że jesteście paskudne?

Gość gość
To jest prawda. Ma być wysoki brunet, ale "najważniejsza jest inteligencja", a potem okazuje się, że wystarczy tylko wysoki brunet, a oczywisty brak inteligencji, a nawet moralności nie jest żadną przeszkodą.

Gość gość
gość dziś inteligencja nie jest ważna dla kobiet

Gość gość
Tępy idioto to nie wina brzydul z kafe że na atrakcyjne babki możesz się tylko pogapić ze stojącą pałą w gaciach i głodem w oczach bo jak chcesz coś więcej to mówią ci s/p/i/e/r/d/a/l/a/j :O 🖐️

Gość gość
nie jestem brzydalem kutasie

Gość gość
14:45 No oczywiście, że się nie liczy, toć właśnie napisałem.

Gość gość
Jak mnie wkurza takie pitolenie. Jak dotąd mnie niebrzydką kobietę spotykały przykrości z powodu moich defektów wyglądu serwowane przez rozmaitych facetów. I do Twojej wiadomości złośliwcze, uważam że można być ładną i mieć defekty, to nie jest na zasadzie czarne/białe. Sprawiali mi przykrość także mężczyźni którzy sami idealni nie byli. Szczerze mówiąc więcej dobrego na temat wyglądu się nasłuchałam od tych, którzy wyglądali względnie nieźle. Najbardziej się czepiał gość o małpiej urodzie od którego większość dziewczyn dosłownie uciekała. Tak więc to działa w dwie strony i jestem pewna że więcej kobiet zniesie defekty fizyczne, aniżeli facetów.