Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2016 Witam. Nie mam z kim porozmawiać dlatego pomyślałam że napiszę tutaj. Tkwie w nieszczęśliwym małżeństwie które praktycznie nie istnieje. Chce odejść bo wiem ze tak będzie lepiej ale boję się. Poza tym od kilku miesięcy coś kielkuje między mną a moim przyjacielem. Chciała bym stworzyć związek z nim. Kocham go on kocha mnie. Mówiłam mu ze chce odejść od męża on mówił ze będzie mnie wspierał i poczeka tyle czasu ile będzie trzeba aż uporzadkuje swoje sprawy. Kocham go bardzo jest czułym kochającym mężczyzną czuje się przy nim bezpiecznie świetnie dogaduje się z moimi dziećmi. Źle się czuje w tej sytuacji bo wiem ze on też cierpi nie mogac być ze mną w pełnym znaczeniu tego słowa. On też został kiedyś skrzywdzony ciężko jest mu znowu zaufać ale jednak dla mnie jest w stanie spróbować. Nie wiem co mam robić z jednej strony miłość mojego życia z drugiej dom rodzinny moich dzieci. Wiem na pewno ze nie chce zostać z mężem. Zachowuje się wobec mnie strasznie źle. Tylko boję się ze jak wyprowadze się od męża nie dam sobie rady. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach