Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on to pisze specjalnie??

Polecane posty

Gość gość

No więc miałam spotkać się z facetem, on przyjechał z angli ale mieszka tu w polsce. No ale niestety dwa razy musiałam odwołać nasze spotkanie, pierwszy raz z powodu pogrzebu babci, a drugi raz po prostu kiepsko się czułam. I w sumie napisałam na ostatnia chwilę. Wiem, że może jest powód by byc złym, ale naprawde nie chciałam spotykac się znim kiedy miałam kiepskie samopoczucie.. No i zaproponowałam zeby spotkać się w pn, bo akurat teraz wolne mam pozostałe dnia cały czas pracuje w weekendy też. Napisałam do niego dziś co słychać a on mi tak oschle odpowiedział, na to napisałam mu chyba 3 smsy no i propozycje spotkania, a on , ze nie da rady w pn. Pytanie czy on jest zły i się odgrywa namnie, dodam że tutaj jest na urlopie wydaje mi się, ma sporo wolnego choć mogę się mylic no chyba że się z kimś spotyka do tego, tak odpisuje jakby chciał a nie mógł. Serio nie wiem już co myśleć..a wy jakbyście to odebrali?

Gość gość
Pewnie się zraził, że dwa razy przełożyłaś spotkanie i juz Ci nie ufa, może myślał, że specjalnie nie chcialaś się spotkać? Skontaktuj się z nim, jeśli jeszcze będzie miał ochotę na randkę z Tobą ( bo różnie już tym może być - umów się konkretnie i spotkaj się z nim! Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
wiem ale to nie było specjalnie! raz był pogrzeb a arz chciałam być piękna dla niego ;) no ale już git umówilismy się na czwartek w sumie nawet i lepiej , że inny termin wybrał

Gość gość
17.28- życzę zatem powodzenia! Wróć tutaj i napisz nam czy randka się udała! Koniecznie wróć!

Gość gość
Ales Ty durna