Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre szmaty mają ciągle nowego faceta a mnie żaden nie chce ?

Polecane posty

Gość gość

wcale gorzej od nich nie wygląda, wrecz lepiej, nie mam celulitu, zoltych zębów, zmarszczek, nie ubieram się tandetnie, mam kase i co ? nikt się mną nie interesuje a niektore szmaty co chcwile mają innego, jak to jest? na kafeterii ciagle to widze, nic nie robią tylko za facetami latają, potrafią tylko pisac CZY MOGE BYC W CIAZY ? na dodatek są głupie jak cep, mysla ze stosunek przerywany to metoda antykoncepcyjna... Czyli trzeba byc tępą idiotką by kogoś poznać ? w*****a mnie to niesamowicie

Gość gość
wiek, miejscowosc, zawod. pomozemy.

Gość gość
dziś - "pomożemy"- ale w czym?

Gość gość
Jeśli kobiety nazywane przez ciebie szmatami mają faceta a Ty nie, to znaczy że jesteś poniżej ich poziomu.

Gość gość
dziś - zgadzam się. Ja mam ten sam problem co Autorka ale nie ośmieliłabym się nazwać kobiet, ktore mają facetów "szmatami". To jakiś żenujący poziom.

Gość gość
Bo jesteś normalna a to jest problem. Może to śmiesznie brzmi ale taka prawda. Mężczyźni chyba boją się takich kobiet

Gość przerost tresci nad forma
nikogo się nie boją zapewne jesteś gruba,brzydka,niemiła dla wszystkich albo wszystkie 3 cechy na raz skoro wszyscy od was uciekają. nie spotkałem się jeszcze wśród facetów z opinią że boją się atrakcyjnych kobiet z którymi można porozmawiać dłuzej jak 2minuty i nie trzeba uciekać czyli normalnych . jeśli nikt was nie chce to definitywnie coś z wami nie tak i postrzegacie się w krzywym zwierciadle.

Gość gość
A czego tu zazdrościć? Facetów którzy są z nimi tylko aby je przelecieć? Gdyby ci faceci chcieli czegoś na poważnie, to taka jakt to się wyraziłaś "szmata" miałaby jednego, stałego partnera a nie co chwila innego. Także nie ma czego zazdrościć.

Gość gość
Ja czuje respekt przed takimi kobietami nie raz próbowałem i nie raz zostałem wyśmiany. Desperatem nie jestem ale bogaczem też nie. Poszukaj starszego zamożnego faceta on jest na tyle pewny siebie, że nie zwieje przed tobą.

Gość gość
dziś - "ja czuję respekt przed takimi kobietami nie raz próbowałem i nie raz zostałem wyśmiany". xxx I co? Nadal jestes sam? Jeśli takie będzie Twoje podejście do kobiet to nigdy żadnej nie znajdziesz.

Gość gość
Bo masz zj****y charakter i uroda ani pieniądze nie pomogą.

Gość gość
Bo dają doopy w pierwszy dzień od poznania tego faceta