Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielu Polaków pragnie eutanazji

Polecane posty

Gość gość

taka prawda nawet młodzi mają dość

Gość gość
ja tam żyje pełną parą, a dość mam z innych powodów w ciężkich chwilach, popijając piwo (radler) wjeżdzam na obwodnicę i osiągam vmax moim pojazdem - czyli 249 km/h (żadna blokada, krótkie przełożenia). Po 20 km takiej jazdy zjeźdżam jako zupełnie nowy człowiek - i rozpoczynam nowy tydzień, by w niedziele przeżyć to ponownie :D

Gość gość
To popełniasz przestepstwo, bo dozwolona prędkość to 100km/h. Już nie masz prawa jazdy.

Gość gość
ja wczoraj pragnęłam eutanazji bo mnie bolał tak strasznie brzuch przez miesiączkę :( no cóż po wzięciu ketonalu po 30minutach wróciła mi powiedzmy bo to też nie całkiem chęć do żywota ludzkiego

Gość gość
gość dziś 140 km/h ;)

Gość gość
To elity światowe (masoństwo) robi depopulacje i prowokuje ludzi do myślenia o eutanazji, bo: 1. coraz wiecej ludzi mieszka w pojedynke (brak rodziny lub systemu wsparcia dla osob samotnych z wyboru) 2. żyjemy w ucisku i wyzysku (praca po 10-14h co kiedyś było niewyobrazalne!), brak pracy dla ludzi z nizszymi kwalifikacjami z powodu robotyzacji 3. spożywamy coraz gorsze jedzenie z chemią, ktora robi z nas kaleki psychicznie i fizycznie 4.kult pazerności wywołany specjalnie przez elity, gdzie liczy sie tylko to by isc po trupach.. Wiekszosc mysli ze takie mysli sie biorą z powietrza. Spójrzcie chodz raz z uwaga na to co sie dookoła was dzieje i sie obudździe w koncu.

Gość gość
Ja też pragne mam 23 lata

Gość gość
ja tam żyje pełną parą, a dość mam z innych powodów w ciężkich chwilach, popijając piwo (radler) wjeżdzam na obwodnicę i osiągam vmax moim pojazdem - czyli 249 km/h (żadna blokada, krótkie przełożenia). Po 20 km takiej jazdy zjeźdżam jako zupełnie nowy człowiek - i rozpoczynam nowy tydzień, by w niedziele przeżyć to ponownie x prawdziwy niewolnik nie wie ze zyje w niewoli

Swiadomosc sie oczyscza gdy sam sie zdecydujesz umrzec kiedys zechcesz strach ten nas kontroluje to sila sama w sobie.