Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

jak mi się uczyć nie chce

Polecane posty

Gość gość
rychu peja noż gdzie kvrwa ta nowa soluffka?

oczywiście żadnych materialow nikt mi nie wysłał i znowu mnie olali, muszę się zadowolić tym czym mam :(

Gość gość
22lata żryj góówno śmieciu częstochowski!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja sie akurat nie dziwie, że każdy ma wyjepane na ciebie srysia ty piertolony wyskrobku z cygańskiej peezdy! sam bym nasrał i narzygał na ciebie jepana troglodytko z wodogłowiem :) K-ce

Gość gość
srysia, a twoim ojcem był cap, czy jakis koziołek, możesz napisać ?

dzień spędzony na kafe. jestem taka zmęczona że nie mam na nic siły tylko na żarcie. a ten tydzień to znowu będę musiała wstawać o piątej tłuc się w pekaesie i jeszcze uczyć się na ten egzamin co mi został.

Gość gość
koziołek matołek, meeeee, meeeee :) BUAHAHAhahahaha :D:D:D:D K-ce

:( to szkoda mi się teraz nic nie chce pewnie wieczór spędze bez produktywnie. postaram się nie pić sam ze sobą Zjedz sobie coś dobrego, nalezy sie ci za wczorajszy sukces :)

Gość gość
srysia tylko nie żryj za dużo, bo będzie problem przy sraniu, choc z tego co pisałaś zwieracz ma luźny po kilkunastu arabskich ostrych szlifach :D

Gość gość
tak niech zeżre psie góówno : hahahaha to jedyne co tej kóórwie się nalezy, no może oprócz kopa prosto w morde z glana za to że zyje choć nie powinna :D

Gość gość
22lata wiesz o tym, że twoja rodzina dźwiga pręgież twojego zjepanego życia ?? poważnie teraz piszę. Warto się tak męczyć ??? ulzyj sobie i innym, nie każdy ma pisane miejsce na tym swiecie jak ty, tam ci będzie lepiej, uwierz mi. zastanów sie nad tym...

aż z tego wszystkiego zapomniałam o tych znajomych i o całym narzekaniu. najważniejsze dla mnie to przeżyć ten tydzień. a tym pekaesem to sobie pojeżdżę przez jeszcze 3 tygodnie. dojazdy zwłaszcza w upale bardzo mnie męczą.

czemu jeszcze 3 tyg? trochę przejezdzilem pekaesen i wiem jak to jest najgorsze te czekanie na rozpiertolonego jelcza :(

Gość gość
Dash Rysiu dziś ty jepany cwelu ssij c***a z połykiem X a ty srysia, pamietaj żeby podmyć piżdzeesko bo w tym pks'ie musi nieźle napiertalać śledziem z twoich zaśmierdzialych gaci :D

Gość gość
jelcza ? hahaha jelcze to już w Katowicach od kilku dobrych lat nie kursują :) widać, że mieszkacie na jakiejś pipidówie zabitej dechami, żal mi was zacofane prymitywy, jesteście jak z jakiejś Rosyjskiej wioski pewnie :)

Gość gość
22lata, a ziemianki i lepianki u ciebie we wiosce jeszcze majo ? :):)

Gość gość
hahaha rysiu frajerzyno ty z***bany ciulu piszesz ze srysią j*****m prymitywem !!!!!!!! ona i studia hahahahahhahahahahahhaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Koterba idź pan se stąd szukać gggb x Ja w sumie też muszę dojeżdzać, bo tak mi wychodzi taniej, tylko że jak kończe albo zaczynam o dziwnej porze że nie mam jak wrócić to wole samochodem niż czekać potem nie wiadomo ile na autobus. Mimo iż mam dość blisko do miasta to jednak potrafi być problem z połączeniem :D Kiedyś jeszcze w średniej jak nie miałem prawka to potrafiłem z buta wrócić 15 km :) dzisiaj bym nie wytrzymał takiego marszu

Gość gość
a ty idź lepiej wyliż jakiemuś capowi zasraną dóópe frajerze :D tylko pamiętaj, że jak pochylisz się do zwieracza, to żeby luknąć w prawo i lewo czy nikt nie patrzy hahahahahahhaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D :)🖐️