Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam0497

Mama

Polecane posty

Gość Adam0497

A wiec tak, mam 19 lat caly czas sie ucze jestem w 4 klasie technikum. Mieszkam z mama młodszym bratem oraz Ojczymem ktorego i tak nie ma raczej w domu bo pracuje. Z zewnątrz można byłoby wywnioskować ze nic sie mie dzieje rodzice pracuja ja sie z mlodym dobrze ucze idealnie. Ale jak by sie zaglebic to od 2-3 lat jest maly problem. Strasznie się kłócę z moja matka nie mam pojecia co jej sie stalo przez ten caly okres ale mega się zmienila. Jest leniwa nie sprzata obiady gotuje bardzo rzadko nie dba nawet o siebie jest mi czasami wstyd za nia.Wszędzie jest kurz, ubrania pelno niepotrzebnych rzeczy. Wszedzie jest syf oprócz mojego pokoju no i tu jest problem bo ja jestem raczej fanatykiem czystosci i ładu i ne wyobrazam sobie mieszkac w brudzie. Dzisiaj chcac jej przemówić do glowy ze tak nie nie moze byc zaczela na mnie wyzywac najgorszymi slowami. Az wkoncu doszla do wniosku ze mam się wyrowadzic bo ona nje bedzie zyla ze mna skoro jej rozkazuje. Ale ja chce tylko czystosci i tego żeby zaczela dbac o siebie. W zamian dostaje bluzgi, ponizanie slowne. Wstydze sie nawet zapraszac dziewczyne kumpli albo nawet przyjmowa jej własny gosciu. Nie mam pojecia co mam zrobić chetnje bym sie wyprowadził ale caly czas sie ucze i nie zdolam sie utrzymac. Co o tym sadzicie?

Gość gość
skoro przeszkadza ci syf to posprzataj leniwy darmozjadzie