Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trychologiczne preparaty

Polecane posty

Gość gość

uzywacie moze? bo czaję sie na kupno czegos, co chociaz zahamuje wypadanie moich biednych wlosow. odzywki przerobilam wszystkie i juz mam ich po dziurki w nosie!! wiec w tych trychologicznych produktach moja ostatnia nadzieja :( polecacie jakies?

Gość gość
Sprobuj z firmy Bandi

Gość gość
Albo Hair Pharma- calkiem fajnie działają, dokladniej- ampułki na porost wlosow mialam. I rzeczywiscie sporo nowych sie pojawiło.

Gość gość
Spróbuj zabiegi mezoterapii mikroigłowej na skórę głowy. Najlepsze efekty są po ampułkach Dermaheal HL

Gość gość
uff, dzieki za odzew! a podpowiedzcie prosze gdzie kupie ampułki z hair pharmy?

Gość maciej45
Trychologiczne produkty to bardzo dobra inwestycja. Kupujesz coś, co ma bardzo dobry sklad, ktory realnie wplywa na strukture wlosa i jego kondycję. Mnie po tych specyfikach uroslo drugie tyle wlosow, ile mialem. Kuracja produktami z hair pharmy tez spoko pomysl, bo to jedna z lepiej zaopatrzonych aptek trychologicznych. Natomiast za kosmetyki z drogerii- podziekuje ;)

Gość gość
Przy problemach z włosami polecam Wam zabieg mezoterapii na skórę głowy http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna/48-leczenie-lysienia. Sama stosowałam taki zabieg i efekty były widoczne - dużo tzw. baby hair i ogólnie poprawiła się kondycja włosów. W preparaty, kosmetyki itp. nie wierzę, bo przetestowałam ich całą masę, a efektów nie było :(

Gość gruszek
Najlepiej wybrać kurację, która jest skuteczna i poprawia nie tylko kondycję włosów, ale także skóry głowy. Dla mnie Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 okazało się dobrym wyborem. Kuracja nie jest droga, a na prawdę hamuje wypadanie.