Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 29 letnią dziewicą, mam zamiar się puszczać póki jeszcze mnie chcą

Polecane posty

Gość gość

dymać...sory ale taka jest prawda nie ma na co czekac :O

Gość gość
a ja mam 36 lat, przegralem zycie i teraz chce nadrtobic r00chajac studentki i lizac im cipki i 0dbyty

Gość gość
ja w Twoim wieku tez poczulam ze czas zaczac nadrabiac zaleglosci. przespalam sie z 8 facetami bodajze, wszyscy poznani w necie. krotko potem poznalam swojego ukochanego i kiedy przyszedl czas na sex nie czułam lęku bo wiedzialam o co w tym chodzi, jak sie zachowywac, poruszac, zrobic loda itp. polecam nabrac doswiadczenia z przypadkowymi zeby z tym jedynym był już sam miód :)

Gość gość
gość dziś idź ty puszczlsko zdziro jeszcze loda robić nie wstyd ci divo? jak można coś tak obrzydliwego robić na raka zachorujesz jak nie przestaniesz robić loda.

Gość gość
idź ty puszczlsko zdziro jeszcze loda robić nie wstyd ci divo? x odezwaj się p***b, ja jestem facetem i tak samo zrobilem po 30stce, poszedlem do d***** i jakos nabralem pewnosci siebie, mialem przygody z przypadkowymi kobietami, niekoniecznie modelkami, teraz widzę że wcale idealne cycki się nie liczą tylko cos wiecej, kafeprawiki bedą czekac do usranej smierci na tap madl :O

Gość gość
Popieram przedmówców. Owszem, fantastycznie jest tracic dziewictwo z tym jedynym w wieku 18-22 lat. ale jesli do 30-stki sie kogos takiego nie spotka to trzeba działać w troche mniej romantyczny sposób...

Gość gość
Mając 30 lat też trzeba romantycznie stracić cnote