Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie byście chciały mieszkać?

Polecane posty

Gość gość

Ja obecnie mieszkam w krakowie a za ok 2 lata mam zamiar przeprowadzić się z dziećmi do włoch dokładnie do neapolu uczę się 6 lat włoskiego i moje dzieci też może nauka tego języka nie poszła na marne :-)

Gość gość
Gdzieś gdzie jest dużo zieleni i dobra scena muzyczna - szczęśliwie niedługo się w to miejsce przeprowadzam :)

Gość gość
W Namysłowie, ew. w Polkowskim.

ja bym chciała tak, tu gdzie mieszkam, w Berlinie bym chciała, ale już za dużo Arabów tam jest, więc może Rumunia/Rosja/Serbia/Bałkany/Turcja/AŁSTRALIA :D kolejność przypadkowa na pewno chciałabym mieszkać w ciepłym kraju, gdzie ludzie się niczym nie przejmują jeszcze może Ameryka Płd

Gość gość
Mieszkam w Warszawie ale mam już serdecznie dosyć. Moim marzeniem jest dom na wsi, gdzieś pod Warszawą... albo może być i Warszawa, ale żadne osiedla domów jednorodzinnych. Raczej wioska np. Wawer :) Chcę mieć dom z drzewami owocowymi w ogrodzie

Gość gość
Z miast w Polsce wybrała bym Zakopane, Kraków, Gdańsk Z państw na świecie Indie, Japonia Z państw Europy: Włochy - Rzym lub okolice, Grecja lub Islandia lub Norwegia. W Ameryce Południowej: Brazylia - Rio - zawsze chciałam pojechać na karnawał. W Am. Półn. USA - NY