Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które twierdzą że wyglądają 10 lat młodziej, zobaczcie to foto !

Polecane posty

Gość gość
Ona nie twierdzi ze wyglada mlodziej, tylko ze jest mlodsza, a dalabym jej 38

Gość gość
Niedługo będzie obchodziła 25 te urodziny . A i to nie jest pewne bo może 19ste Haha

Gość gość
Ona jest na wyższym stopniu wtajemniczenia, myśli że ma mniej niż ma ;) Podobnie Krzysztof Hołowczyc, twierdzi że ma 35 i podobno ma na to PAPIERY OD NAUKOWCÓW ktorzy potwierdzili rzekomo że ma organizm 35 latka :)

Gość gość
Rozenek na pewno jest mocno po 40, niedoskonalosci cery tuszuje tapetą... widac na starej fotce, ze byla naturalną kobietą a teraz plastik fantastik, widac ze jest zakonserwowaną 40stką... Tu kasa nikomu nie pomoze, zobaczcie na najbogatszą Polkę, Grażynę Kulczyk, może się podcierać kasiorą i co ? wyglada mlodo jak na 65 lat ale widac z daleka operacje plastyczne, sztuczny wygląd :O Ja juz pisałam w takich tematach wiele razy, TAK SĄ LUDZIE KTORZY WYGLADAJĄ W WIEKU 40 LAT JAK STUDENCI ale to promil, takie osoby to swego rodzaju ''mutanty'' , podejrzewam ze to wlasnie oni bedą zyli po 100-110 lat albo i wiecej, takie osoby to 1 na 100000 a nie norma

Gość gość
No i wszystkie "mutanty" siedzą na kafe ;) Ja póki co chyba nigdy nie poznałam osoby u której można się pomylić o ponad 5 lat - patrząc realistycznie. Bo wiadomo, chcąc być miłym, sugerując się np. drobną figurą itd można więcej odjąć, ale no jak się chwilę człowiek zastanowi i popatrzy to widzi jak jest

Gość gość
Ja wyglądam młodo na swój wiek, zazwyczaj dają mi ok. 7-10 lat mniej ale dlatego że mam takie a nie inne rysy twarzy i jestem niższa od większości 15 latek, za to co cera nie jest już taka młoda (nie tapetowałam się od młodych lat i teraz mało używam kolorowych kosmetyków, więc i tak jest niezła) a i tak pod dobrze dobranym biustonoszem i ubraniami do typu figury widać upływający czas. Natury się nie oszuka.

Gość gość
Nie ważne ile ma lat, jest ładną zadbaną kobietą. Wykształconą i z pasja, tego Wam chyba brakuje i gdaczecie

Gość gość
Jaką pasję ma Rozenek? Szczerze pytam. A to jej wykształcenie to widać w rynsztokowym języku jakim się posługuje.

Gość gość
Język nie ma tu nic do rzeczy, mam sąsiada doktora, klnie jak szewc.

Gość gość
Zapytałam jaką ma pasję. Nie uzyskałam odpowiedzi, więc z czego słynie pani Rozenek? I tak, język ma mnóstwo do rzeczy jeśli mówimy o jakimś obyciu danego człowieka, ale jak widać wykształcenie (na które się powołujesz) o niczym nie świadczy.

Gość gość
Akurat 38 lat to taki wiek, w którym...trudno określić wiek ;) Chodzi mi o to, że 38-latka może wyglądać jeszcze względnie młodo, ale niektóre kobiety są juz w tym wieku "zbabiałe". Sama mam wątpliwości, ile ta kobieta naprawdę ma lat. Jak pierwszy raz zobaczyłam ją w programie "Perfekcyjna.." to obstawiałam właśnie jakieś 38 (jeszcze przed tym, jak pojawiły się jakiekolwiek informacje na temat jej wieku). Weźcie pod uwagę, że te wszystkie wypełniacze po jakimś czasie "schodzą" z twarzy i w efekcie psuje to rysy i postarza. Spójrzcie na Dodę - niby jest zrobiona, ale wygląda starzej niż 32 latki, jakie znam. Więc jestem w stanie uwierzyć w to, że Rozenkowa faktycznie ma 38 lat.

Gość gość
gość dziś No i wszystkie "mutanty" siedzą na kafe oczko.gif Ja póki co chyba nigdy nie poznałam osoby u której można się pomylić o ponad 5 lat - patrząc realistycznie. Bo wiadomo, chcąc być miłym, sugerując się np. drobną figurą itd można więcej odjąć, ale no jak się chwilę człowiek zastanowi i popatrzy to widzi jak jest x oczywiście, że tak ;) jedna z bardziej znanych aktorek, która "wygląda młodziej" to jessica alba. w tej chwili ma 35 lat i faktycznie, można przyjąć, że wygląda na 30. no ale już nie mniej.

Gość gość
młody wyglad to genetyka jesli chodzi o twarz. Ja nie mam 30 nawet więc na siłe odmładzać się nie muszę, zresztą mój wiek nie jest dlqa mnie żadnym problemem, bo mam 28 lat i uwazam, że jestem młodą kobietą (aczkolwiek już nie dziewczyna). Mam jednak młodą buzię, do ciała mogę mieć zastrzeżenia, ale twarz mam faktycznie młoda. Czasem zapytają w sklepie o dowód, pracuję z ludźmi i czesto słyszę że mam chyba 19-20 lat i jestem na stażu. Mam męża starszego o 7 lat niby nie wiele, ale w hotelu kiedyś wzięto mnie za gówniare, która przyjechała ze sponsorem:O I dodam, ze hotel był 4 gwiazdkowy, skargę złożyliśmy oczywiście. Nie uważam, że wiecznie będę miała młodą twarz, ale moja ma 52 lata i wygląda z buzi młodo jak na kobiete w jej wielu, siostra mojej mamy natomiast to fenomen:P Możecie nie wierzyć, ale ona się chyba zalicza do tych ułamków procenta ludzi, którzy są dobrze zakonserwowani:D Ma 54 lata a wygląda na 35. I nie jest zrobiona, mało tego nawet się nie maluje, nie farbuje włosów. Kobiety w mojej rodzinie nie siwieją chyba, babcia 78 lat i ma swoje naturalne włosy bez siwizny, ciocia i mama tak samo. Ja też już od 8 lat nie farbuje, bo i po co? Nie maluje się czasem rzesy tylko i błyszczyk. Kobiety w rodzinie od strony mamy są właśnie naturalne i się baaaardzo wolno starzeją, ale żeby nie było wesoło bo natura nigdy nie jest zbyt hojna to mamy slabe zęby:( Ja mam swoje, ale masę wydaję na leczenie i liczę się z tym, że po 40 będe musiała pomyśleć o sztucznym uzębieniu:O Także wierzę w to, ze ktoś wygląda 10 lat młodziej, bo widze po sobie i swojej rodzinie. Czy to jest jednak powód do dumy? No nie wiem, wygląd to tylko pozory liczy się to co ma się w głowie.

Gość gość
Oglądała któraś mama na TVN mam talent? Tam byli tacy faceci w garniakach i wiek od 22 do ilus tam (ponad 30lat). Jak pokazali kazdego faceta z twarzy to widac różnice miedzy nimi-nie ma sie co oszukiwać. Zatem teges.../

Gość gość
A ta Rozenek, jaką ma pasję bo się nie dowiedziałam?

Gość gość
Osoboście uważam, że granicą wieku jest 30tka. Po przekroczeniu tego wieku na dobre zegnamy sie z młodzieńczym wyglądem. Ale pocieszający jest fakt, że tą 30stke łatwo jest zakonserwować przynajmnoej na 15 lat ;-)

Gość gość
po mezczynach bardziej widac ja mam kolezanke w swoim wieku czyli 34 lata i ona wyglada mlodo naprawde. Obiektywnie pisze bo co mi zalezy ja wygladam na te 30-32 lata mam nadzieje hehe ale jestem szczesliwa bo mam meza dziecko i wszystko o czym prawie marzylam. A ona wyglada wedlug mnie na 25 lat max ale co z tego? ciagle placze ze faceci ja traktuja jak przygode na jeden raz, chce miec normalna rodzine ale szczescia dziewczyna nie ma. A naprawde z wygladu jest mlodziutka.

Gość gość
gość dziś Briteney Spears ma 35 lat (i dla przypomnienia, ma twarz zjechaną imprezowym życiem). Ten rocznik to też Natalia Lesz, Edyta Herbuś, Anna Dereszowska, Izabela Miko. Twoja ciocia wygląda jak ich rówieśniczka? To zwracam honor ;) Sama mam 38 lat i nie wyobrażam sobie, żeby jakakolwiek 54 latka wyglądała jak ja, nieważne jak zakonserwowana by nie była. W twój wygląd jestem w stanie uwierzyć. Kiedyś pracowałam z 25 latką i jak ją pierwszy raz zobaczyłam w to pomyślałam, że po prostu do biura przyszła niepełnoletnia córka jakiegoś pracownika...

Gość gość
Rozenek ma pasje - celebrowanie, bycie celebrytką ;) po prostu brylowanie w mediach ;) W zyciu spotkałam się z dwiema osobami które wyglądają bardzo młodo jak na swój metrykalny wiek. - byłam na pewnym kursie, była tam dziewczyna, wygladala jak małolata, z twarzy tez mialam problem w rozpoznaniu wieku, kiedys przyjechal po nią facet powaznie wygladający na ok 40 lat, myslalam ze to jej ojciec, zapytałam o cos, czy jezdzisz z tatą tu i tam, ośmieszyłam się tym pytaniem :O powiedziała mi że to jej przyszły mąż, ona sama miala 32 lata :O potem faktycznie dojrzałam wiek, po oczach - druga osoba to kolega mojego młodszego brata, ma 28 lat i wyglada na max 18, w ogole się nie zmienił przez lata, ta sama fryzura, spojrzenie, styl ubioru, nawet z bliska jak z nim rozmawiałam to twarz dzieciaka, usta, oczy, to dziwne uczucie patrzec na twarz chłopaczka a rozmawiasz z dorosłym facetem :) Oczy jednak zdradzają wszystko. Na tej fotce u Rozenek tez to widać, ma spojrzenie dojrzałem kobiety a nie 30parolatki.

Gość gość
Kobiety które sie nie malują i unikają słońca wyglądają młodziej. A Rozenek ma wykształcenie wyzsze jak większość polskich kobiet wiec czym sie podniecać bo dziśkazdy może mieć papier, nie pełni żadnej prestiżowej funkcji przez wiele lat byla zona nq utrzymaniu sławnego meza a potem stala sie cwlebrytka przez kiepski program dla gospodyń domowych. Z wyglądu przecietna ale zrobiona i wypromowana jako produkt tv żaden autorytet ani kobieta sukcesu.

Gość gość
to ja pisałam o 20:57 "Twoja ciocia wygląda jak ich rówieśniczka? To zwracam honor oczko.gif Sama mam 38 lat i nie wyobrażam sobie, żeby jakakolwiek 54 latka wyglądała jak ja, nieważne jak zakonserwowana by nie była. " jeśli mam być szczera to moja ciocia wygląda lepiej niż niejedna z tych pań co wymieniłaś:P Po pierwsze zdejmij im tapete z twarzy to może się przekonasz, że i ty wygladasz duzo młodziej od nich. Po drugie tak, moja ciotka to chyba fenomen:D Moja mama wygląda młodo jak na swój wiek, ale ciocia mimo, że 2 lata od niej starsza to trzyma się niesamowicie. I uprzedzę, że to nie tylko moja opinia ani osób, które chcą być miłe. Może ty na te swoje 38 lat też wygladasz dużo młodziej i mojej ciotce daleko do ciebie. No nie wiem, nie mnie to oceniać.

Gość gość
to jeszcze raz ja z 20:57 zgadzam się, że kobiety, które się nie maluja i unikają słońca wyglądają młodziej. Ja nienawidze się opalać, owszem na wakacjach czasem się trochę opalę, bo to nawet jest zdrowe, ale nigdy nie korzystam z solarium i zawsze zasłaniam twarz. Z kolei moja ciotka fenomen jak się okazuje hehe nie opala się w ogóle i nie korzysta z solarium. Ma za to ładny odcień skóry więc nie musi. My z mamą trochę bledsze jesteśmy. Ale ja i tak nie byłam nigdy w solarium i być nie zamierzam, bo mam akurat na ten temat swoje zdanie, ale to nie miejsce na moje spostrzeżenia jesli chodzi o solarium.

Gość gość
zobaczcie sobie jak wygląda KAROLINA WAJDA córka Tyszkiewicz i Wajdy to jest prawdziwie młody wygląd, naturalny, nie widac po niej zadnych operacji :) Rozenek ma wygląd typowego MILF-a, w USA są setki tysięcy takich kobiet, zakonserwowane 40stki, po których niewiadomo ile mają lat, bo są tak ponaciągane

Gość gość
21.40 wyższa szkoła lansu i balansu :D Z czego ta pani jest znana ? Z tego że jest znana :D !!! Tarzamy się z kumpelami czytając o 36 letnich matkach kafeteriankach co odchowały po 2 dzieci i biorą je za niepełnoletnie :D . A teraz DWA przypadki z życia gdize ktos faktycznie wyglądał zbyt młodo ... 1. Studentka pielęgniarstwa w szpitalu -22/23 lata .Drobna niewysoka, naturalne mysie włoski, zero tapety .Delikatna buzia dziewczęca cera takież oczy .Jakby powiedziała że ma 16/17lat każdy by uwierzył !! Nie tylko to moja opinia :) 2 .Dr hab na uczelni . 40 latek :) Twarz młoda, włosy ok. (bez dziwacznych fruzur i silenia się na fashion mena ) bez zakoli ,wstrętnej brody itp . uśmiech taki młodzieńczy, spokojny młody głos stonowany styl ubioru (podkreślam bez trampek i innego gówniarstwa) . Praktycznie wszyscy dawali mu mu ok .30 lat .Lekki szok u co niektórych że to profesor (prawie :D) i będą u niego egzaminy . Jedna koleżanka wręcz myślała że ją wkręcamy bo dawała mu 28 lat :) . Ale to ODOSOBNIONE przypadki typu 1/200 osób

Gość gość
No to może faktycznie jest fenomenem ;) Ale wracając do celebrytek, to wierz mi, one w realu wyglądają wręcz młodziej, niż na ekranie (widziałam kilka na żywo), bo ten mocny makijaż co prawda dodaje im wyrazistości, ale też niestety...postarza. Jeżeli chodzi o mnie, to też słyszę, że nie wyglądam na swój wiek i wiem, że nie jest to wymuszony komplement, ale faktycznie zaskoczenie. Dlaczego? Jestem szczupła, mam naturalne włosy związane w kucyk, robię lekki makijaż. A umówmy się - część kobiet w moim wieku to brzuchate babki z trwałą na głowie i pudrem podkreślającym każdą zmarszczkę. Więc raczej się tymi komplementami specjalnie nie podniecam bo wiem, gdzie jest pies pogrzebany ;)

Gość gość
Przestańcie gadać o tej Rozenkowej. Ona ostatnio na twarzy właśn ie że wygląda coraz starzej. Nagle ją posypało. Twarz, szyja, ręce, nogi..

Gość gość
Ostatnio Rozenek skompromitowala sie swoja znajomoscia angielskiego w Azja express. Gdyby miala tyle lat ile podaje to by z podstawami angielskiego nie miala problemu bo wowczas (poczatek lat 90) angielski byl w praktycznie kazdej szkole. Jaki wniosek? Ano taki ze chodzila do podstawowki i sredniej za komuny a wtedy uczono rosyjskiego.