Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle się denerwuje, przejmuje i płacze

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę o wsparcie. Mam dziwny charakter, ciągle się denerwuje, wszystkim się przejmuje, wszystko widzę na czarno. Dwa dni temu urodziłam drugie dziecko, zamiast się cieszyć to się przejmuje i płacze czy będzie spało, czy nie będzie miało kolek jak z nockami. Mam jeszcze 13 MC córkę, która powiem szczerze rozpiescilam i ciągle chce do mnie na ręce, często się złości i wymusza wszystko płaczem. Ja zamiast cieszyć się z narodzin drugiego dziecko to placE jak to będzie i przejmuje córka. Stwierdziłam że nie warto sprzątać, gotować itd. Jak to zmienić, jak pogodnie patrzeć na życie?

Gość gość
Niczego nie zmieniaj bo tak jest dobrze.

Gość gość
Raz się wszystkim przejmujesz, a raz nie chce ci się posprzątać. hmm Mieszkasz w Polsce?

Gość gość
Ja tez tak mam - ale póki kochasz to nie zmieniaj nic. Ja sie do tego boje wszystkiego

Gość gość
to baby blu czy jakoś taka taka krótka depresja, która będzie trwała Max 3tygodnie. też to przrchodzilam. jednak ty masz gorzej, bo BARDZo mala różnica wieku współczuję,będzie ciężko nawet BARdzo ale dasz radę,kiedy masz okazję to śpij,odpoczywaj

Gość gość
to baby blu czy jakoś taka taka krótka depresja, która będzie trwała Max 3tygodnie. też to przrchodzilam. jednak ty masz gorzej, bo BARDZo mala różnica wieku współczuję,będzie ciężko nawet BARdzo ale dasz radę,kiedy masz okazję to śpij,odpoczywaj