Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mnie cos innego martwi....

Polecane posty

Gość gość

Skonczy sie kadencja PIS. Skonczy sie 500 plus a geby do wyzywienia w tych patologiach zostana.dopiero zwiekszy sie ilosc przestwpstw na dzieciach domy dziecka zwieksza "zasoby" bo niestety kasa na dzieci sie skonczy i dzieci beda niepotrzebne.

Gość gość
Nie, chleba z pasztetem zawsze dostaną. Tylko na alkohol nie będzie.

Gość gość
A mnie martwi jeszcze coś innego :-D !!

Gość gość
Patologia zawsze się rozmnażała na potęgę, nawet jak nie było 500 plus. W domu dziecka, gdzie pracuje moja koleżanka, jest rodzeństwo - trójka dzieci, dwoje ich rodzeństwa jest w innym domu dziecka, szóstego jeszcze nie zdążyli matce odebrać, ale niebawem to nastąpi. Oprócz najmłodszego wszystkie urodziły się zanim ktokolwiek w ogóle słyszał o 500 plus.

Gość gość
Jeste wprawdzie durntm POlitycznym trolem :P ale coś dodam -lepsza ta nasza przaśna patola niż potomstwo 70 tysiecy brodaczy których na nakaz Merkel miała tu sprowadzić PO .Bo KAŻDY z nich miał prawo sprowadzic rodzinkę .... TE 7200 zakontraktowanych na początek to miała być tylko pierwsza transza . Każdy miał dostać locum opiekę medyczną oraz 1335 netto pensji za nic ,jakby sprowadzili rodziny to one też by hajs dostały -wiecie co by się tu działo :(

Gość gość
A co ma być? Patologia rodzi patologię, będzie po prostu masa niedożywionych dzieci, których rodzice nagle stracą kasę na wino marki wino (a za resztki z tego coś tam jednak do jedzenia kupują, mój wujek prowadzi obwoźny sklepik na wsiach Podlasia, wpływ 500+ widzi; niestety właściciele sklepów z alkoholami widzą go tam dużo wyraźniej). Na ciut wyższym "piętrze" będzie masa dzieci, dla których nagle skończą się pieniądze na jakiekolwiek przyzwoite ubrania, buty, zabawki. W skrócie: wybuchnie skrywana i namnożona pod kołderką 500 plus bieda.

Gość gość
Dokładnie, wolę z moich podatków utrzymywać Polaków jacy by oni nie byli.

Gość gość
kadencja??? co za optymistyczna wersja :D za rok już będą dowalać każdemu i wszędzie gdzie się da, żeby na tych nierobów zbierać... za dwa lata się to wszystko posypie z wielkim hukiem. Za 10 - 15 lat będziemy mieli wysyp młodocianych przestępców i głodujących emerytów (bo to ze środków zarezerwowanych na emerytury naszych rodziców są płacone te pieniądze). Brawo, PiSdy i zwolennicy PiSd. Brawo :o

Gość gość
22:47 a nie wypowiedziałaś sie w sprawie tych brodaczy..

Gość gość
To ja wam teraz przepowiadam, że PiS wygra kolejną kadencję. A gdy dojdzie do wyborów, partie kandydujące będą prześcigały się w obietnicami, że dadzą na każde dziecko i jeszcze więcej itd. Wspomnicie moje słowa. Budżet się nie zawali, chociaż te co zazdroszczą innym tych pieniędzy bardzo na to liczą, mogłyby wówczas z poczuciem wyższości mówić, że one nie narobiły dzieci więc nie muszą się martwić a Kowalska niech zdycha że swoją piątką dzieci, czyż nie mam racji?

Gość gość
22.55 niestety w PiS też jest sporo niedobrych pomysłów :( i prywaty -trzyma to wszystko Kaczyński który jest raczej osobiście uczciwy ale aż strach co mogą zrobić ci zza jego pleców...Niestety reszta jest dużo gorsza :( Aż niedobrze się robi .SLD- niebyt na własne życzenie "lewica kawiorowa" banda czerwonych magnatów pasibrzuchów -zabierali ludziom resztki socjalu bleeh .. PSL -dno absolutne PO -ostateczna kompromitacja marionetki UE/Berlina, Nowoczesne/KODY nawet szkoda gadać .Jedni i drudzy by tu wprowadzili kapitalizm z 1850 roku zresztą za PO już tak było -haruj do 70 tki a potem zdychaj . Czyli o ile nic bezdennie durnego nie zrobią to PIS ma 60-70% szans na kolejną wygraną ...

Gość gość
"Kaczyński który jest raczej osobiście uczciwy " Dowcip stulecia... :/

Gość gość
22:55 Tej twojej Kowalskiej wcale nie byloby mi zal. Jesli naklepala sobie dzieciaków to niech sie martwi. A ze jej dzieciaki bylyby głodne? Jej problem. Ja mam dwójkę, bo na utrzymanie takiej liczby mnie stac. I tak dostaje na drugie 500. Ale gdyby to zabrali to bez najmniejszego problemu, jak dotychczas, moge zapewnic dzieciom wszystko co potrzebuja i ponad. Nie martwilabym sie co mam do garnka wlozyc czy za co kupic ubrania. Bo trzeba myslec glowa i realnie.

Gość gość
"a Kowalska niech zdycha że swoją piątką dzieci" Dokładnie tak. Skoro narobiła X więcej dzieci niż ją stać, żeby utrzymać, to tak, niech "zdycha". Taki jest los bezmyślnych zwierząt, do których taka tępo reprodukująca się istota należy. Trzeba myśleć głową a nie dvpą.

Gość gość
Ja dostaje 500+ na córkę i pieniądze odkładam dla niej co miesiąc na lokacie.

Gość gość
Jesteście bezdusznymi sukami. ciekawe czy będziecie takie cwane jak najadą nas muslimy i czy też im powiedzie żeby zdychali , wątpię bo by wam łeb ucieli.

Gość gość
Serio wierzycie, ze ludzie narobia sobie nie wiadomo ile dzieci z powodu 500 plus?nie mowie o patologii, tylko o zwyklych ludziach.

Gość matka jedynaka bez bólu dvpy
Wszystkie jesteście takie myślące i przewidujące, no ale co z tego skoro straszne z was suki, zawistne i nienawistne, utopiłybyście drugiego w łyżce wody, wy serio jesteście matkami, kobietami, Polkami? Sama mam jedynaka na którego nie dostaję od państwa ani złotówki, ale nie złorzeczę i nie życzę źle tym, którzy dostają. Odnoszę wrażenie że chodzi wam głównie o to,że jakaś mniej zamożna znajoma nagle dostanie kilka złotych więcej a was to tak mocno boli,bo jak to tak, że teraz matka wielodzietna może sobie pozwolić na więcej,powinna budować i głosować i przemykać się z pokornie spuszczoną głową obok ynteligentnych mamuś języków czy dwójki. Wiem, że ludzie faktycznie dobrze sytuowani mają w dvpie czy ta Kowalska ma ten tysiąc zł więcej ale u takich zawistnych stworzeń jak wy powoduje to trudny do zniesienia ból tyłka. Ja podziwiam kobiety które mają więcej niż 1-2 dzieci, nie znam żadnej patologicznej rodziny z kilkorgiem dzieci więc przestańcie powielać stereotypy i źle życzyć ludziom,którzy nic złego wam nie zrobili.

Gość gość
Zamiast budować i głosować ma być oczywiście biedować i głodować.

Gość gość
Watpie, ze ktos zabierze 500 plus. Myslicie, ze ktos bedzie mial teraz odwage? Pieprzycie, ze daja ale lepiej popatrzcie ile sobie biora - to was jakos nie boli na ulice nie wychodzicie jak sie okazalo, ze na policzki przep*****lali taka kase, a w miesnym byly 10x tansze:P KOD to jeszcze wieksze zlodziejstwo i kimbinatorstwo oderwanych od koryta. Bo jal mam rozumiec, ze w glownym rzedzie zlodziejskie mordy i ten caly zalozyciel, ktorym wzial sie z kosmosu i nagle wielki przywodca KODu,ktory dosc szybko pojechal do Tuska do Brukseli po uscisk dloni. Prawda jest tak, ze to wszystko zlodziejstwo z tym, ze teraz dali cos tez ludziom. U mnie na osiedlu, gdzie jest duzo mlodych z racji, ze to nowe osiedle w obok tez duzo nowych powstaje widze matki z 3, 4, a raz nawet 5. Dosc mlode babki i na patole nie wygladaja.

Gość gość
23:41 wiekszej bzdury nie czytalam xd kobieta pobierajaca zapomoge 500+ twierdzaca ze bez niej bez problemu utrzyma dzieci xd

Gość gość
08.04 myślę tak samo,pozdrawiam