Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Was tez ludzie sie tak patrza na ulicy?

Polecane posty

Gość gość

Bo zauwazylam, ze na mnie sie czesto bezczelnie lampia. Nie jestem jakas piekna, wygladam raczej normalnie. Nie ubieram sie wyzywajaco ani dziwacznie. Makijaz delikatny. Wiec dlaczego? Ja sie nie patrze na innych, przewaznie ide przez siebie i nawet nie zauwazam, ale czesto czuje na sobie wzrok i katem oka widze ze sie patrza. Przeszkadza mi to strasznie, wczoraj zaczelam troche swirowac na przystanku, dwie grupki chlopakow spogladaly i w dodatku szeptali miedzy soba, az sprawdzilam czy mi ptak czasem na kapelusz nie narobil.

Gość gość
Znam to.Zawsze czulam sie niezrecznie,jak sie tak gapili,bo niby na co ?Tak samo jak autorka,ubieram sie skromnie/normalnie,makijaz czasami,ale delikatny,nie jestem jakims straszydlem,zeby zwracac uwage..w koncu zaczelam to olewac.

Gość gość
Tak, od zawsze tak się wgapiają na mnie, da się przywyknąć :D Kiedyś mnie to wkurzało, teraz jest mi to obojętne i czasami sama się tak przyglądam xD

Tak. Czasami nawet kak jada samochodem, a ja ide ulica to sie gapia. Albo jak ja jade saochodem to sie gapia. No i ja tez naleze do tych co sie tak w gapiaja. :)

Gość gość
a ślina im po mordzie cieknie ?

Gość gość
Pewnie jesteś szpetna

Gość gość
Gdyby autorka byla "szpetna",to ludzie by sie nie gapili.Wiekszosc ludzi jest brzydka,wiec nic specjalnego.Predzej mozliwe,ze jest atrakcyjna dlatego zwraca uwage.

Gość gość
ludzie wbrew pozorom często patrzą się na innych, a przeczulone na tym punkcie osoby czują się obserwowane ;)

Gość gość
katole tak mają niestety

Gość gość
Jak tak bardzo ci to przeszkadza, to sama zacznij się wgapiać w tych co na ciebie patrzą. Prędzej czy później taka osoba wymięknie.

Gość gość
No przeszkadza, ale mam ciekawsze zajecia niz wgapianie sie w ludzi, wiec raczej nie bede tego praktykowac :D dziś Pewnie masz racje, acz zauwazylam, zreszta nie tylko ja, ze zwracam wiecej uwagi niz przecietnie i nie wiem czym to moze byc spowodowane.