Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paweł98

Dziewczyna co zrobić??

Polecane posty

Witam mam problem jestem bardzo zdesperowany nw co robić a więc zaczne choodzę do szkoły i na początku roku jak to co roku dochodzą nowe dziewczyny od razu jedna wadła mi w oko to nie pierwszy przypadek bo często mi jednym okiem wlatują a za 2 dni już nie pamiętam o nich z tą jest inaczej dziewczyny nawet nie znam a zawróciła mi w głowie że nie moge spać. Nogi mi się gną nie moge nawet podejść nie to że jestem nieśmiały bo pogadam z dziewczynami ale ta mnie po prostu paraliżuję jestem ładnym facetem dziewczyny zwracają na mnie uwagę i to bardzo a ona? nawet sie nie spojrzy nw o co chodzi teraz mam miesiąc wolnego w szkole i nie będe chodził a ona będzie i boję się że ktoś mi ją wyrwie czy coś ciągle chodzi z koleżankami nie było opcji dorwać ją samą znalazłem ją na fb i zaprosiłem i nie potwierdziła a pisanie na fb to nie jest najlepszy sposób według mnie co robić wiem że to nie zakochanie tylko zauroczenie pierwszy raz tak mam że nawet nie moge jeść co mam zrobić czy czekać ten miesiąc i dać jej sie zaklimatyzować w nowej szkole i liczyć że nikogo sobie nie znajdzie czy pisać coś na fb pomocy!!!!

Gość gość
Zainteresuj ja sobą. Moze uprawiasz jakis sport? Dowiedz sie gdzie chadza i z kim i zakrec sie kolo niej. Tylko juz nie pisz na fb Raz wyslales zaproszenie -tzn zrobiles krok- ona juz wie ze ja zauwazyles. Zrob na niej pozytywne wrażenie.. Inteligentnego chłopaka, nie macho! Przechodząc obok spojrz na nią Raz, potem nie patrz.. kiedy wasze oczy sie spotkają, uśmiech ale taki wiesz.. szelmowski :) Zadbaj o siebie Zawsze czysty i pachnący to podstawa! Bądź tajemniczy i badz sobą Powodzenia!

jest to bardzo spokojna dziewczyna to widać i nieśmiała postaram sie podziałać ale dopiero za miesiąc ale jak przyjdę mam ją zaczepić i o numer spytać tak od razu?

Gość gość
Nieee :) Cala zabawa zaczyna sie od subtelnych znakow. Spojrzenia, na początku te nieśmiałe i krótkie z czasem pewniejsze i coraz dłuższe Potem usmiech :) Obaerwuj jej reakcje, jezeli będzie zwracać na coeboe uwage i wasze spojrzenia będą sie krzyżowac tzn ze Cie zauważa Wtedy właśnie warto do spojrzenia dodac usmiech :) Ogolnie zbieraj info :)

tak bardzo fajnie podobają mi sie takie zagrywki tylko co będzie jak ja sie będe bawił w podchody a ktoś podjedzie i weźmie numer i sie zaczną spotykać ale spróbuje tak jak powiedziałeś jak ma być moja to będzie;)