Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy telepatia istnieje?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wierzy w to? Jest możliwe, by jedna osoba przyciągała drugą myślami? I jeśli to prawda, to jak "się wyłączyć" i nie myśleć? Uwolnić się.. Czuję taki kontakt z kimś, kogo nawet dobrze nie znam, ale jednak dużo ze sobą pisaliśmy. I choć tamta osoba ponoć nie robi tego, tzn. nie myśli mocno, to ja wyczuwam coć dziwnego i to mi przeszkadza i nie daje spokoju. Nie zawsze ale często, o tyle to dziwne, że nigdy wcześniej nie doświadczyłam niczego podobnie silnego na tym polu. Chciałabym zaprzestać jakiegokolwiek kontaktu z tamtą osobą (dla mojego i jego dobra) ale ta dziwna nić nie pozwala mi na to. Ciągle wracam do rozmów, a one niczemu nie służą już i nie mogą. Nikt nie jest winny, tak po prostu jest. Proszę o rady.

Gość gość
Ktoś miał podobne doświadczenia? Może poprosić tą osobę wprost żeby nie myślała.. Ale ta osoba zapewne odpowie, że tak nie jest i być może to prawda. Tyle tylko, że skądś się bierze to całe odczucie, czasem bardzo silne.. Ale skąd?

Gość gość
ile masz lat,od kiedy nie macie kontaktu?

Gość gość
jak sie niezamkniesz to cie przelece ,czujesz to?:-P

Gość gość
00:23 Nie wniosłeś niczego do dyskusji swoim postem. Proszę opuścić ten temat.

Gość gość
Jestem po 30, a on po 40. Właśnie problem w tym, że rozmawiamy często, zbyt często.. Nawet dziś. Wiem gdzie go szukać. Wiem, że pisze do mnie. Ale to wszystko, cała ta sytuacja/zależność jest głupia i pozbawiona jakiegokolwiek sensu.

Gość gość
Gość 00:25 dlaczego wyrzucasz mego rozmówcę/ rozmówczyni z tego tematu? To mój post, nie życzę sobie :/