Gość Adam G Napisano Wrzesień 11, 2016 Mieszkam w małym domu i muszę dzielić pokój i łóżko z moją mała dziesięcio letnią siostra a ja jestem chłopakiem i mam 17 lat. Jakiąś godzinę temu pisałem ze swoją dziewczyną o lekko mówiąc erotycznych tematach i się trochę podniecilem. Gdy moja dziewczyna poszła opuściła chat i poszła spać ja zacząłem się masturbować. I nagle moja siostrzyczka się obudziła... Od razu spytała co ja robię, lecz ja nie krepowalem się z odpowiedzią i powiedziałem jej wprost. Ona sie spytała czy może zobaczyć moją... męskość. Ja już byłem w mniej więcej połowie masturbacja i pozwoliłem jej nawet go dotknąć :/ potem to moja siostrzyczka mnie masturbowala a ja ją z podniesienia zacząłem macać po piersiach i niżej. Mi i jej sie to spodobało bo wyraźnie było widać zadowolenie na jej twarzy. Po wszystkim moja siostrzyczka się spytała kiedy znów będę tak robił.. Ja to przemilczalem. Siostrzyczka poszła spać a ja nie mogę bo gryzie mnie sumienie że to może być lekko mówiąc nie moralne. Powiedzcie czy jeśli ona też brała z tego przyjemność to jest to dopuszczalne by dziesięcio letnią siostrzyczka masturbowala swojego nastolatkiem brata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach