Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Adam G

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Adam G

Mieszkam w małym domu i muszę dzielić pokój i łóżko z moją mała dziesięcio letnią siostra a ja jestem chłopakiem i mam 17 lat. Jakiąś godzinę temu pisałem ze swoją dziewczyną o lekko mówiąc erotycznych tematach i się trochę podniecilem. Gdy moja dziewczyna poszła opuściła chat i poszła spać ja zacząłem się masturbować. I nagle moja siostrzyczka się obudziła... Od razu spytała co ja robię, lecz ja nie krepowalem się z odpowiedzią i powiedziałem jej wprost. Ona sie spytała czy może zobaczyć moją... męskość. Ja już byłem w mniej więcej połowie masturbacja i pozwoliłem jej nawet go dotknąć :/ potem to moja siostrzyczka mnie masturbowala a ja ją z podniesienia zacząłem macać po piersiach i niżej. Mi i jej sie to spodobało bo wyraźnie było widać zadowolenie na jej twarzy. Po wszystkim moja siostrzyczka się spytała kiedy znów będę tak robił.. Ja to przemilczalem. Siostrzyczka poszła spać a ja nie mogę bo gryzie mnie sumienie że to może być lekko mówiąc nie moralne. Powiedzcie czy jeśli ona też brała z tego przyjemność to jest to dopuszczalne by dziesięcio letnią siostrzyczka masturbowala swojego nastolatkiem brata.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować