Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawila mnie bo pragnę by przestała pić.Sylwia ma na imie

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie to szok,że kobieta pije i nie chce pozbyć się nałogu.Brak mi słów

Gość gość
Poznał bym tako alkoholiczke

Gość gość
właśnie mam ten sam problem tylko z facetem. pije codziennie i nie widzi w tym problemu. wiecznie napruty piwem. woli się do mnie tydzień nie odzywać a postawić na swoim i pić

Gość gość
Dlaczego niszczysz mi opinię??Jestem przeciwniczką i wrogiem alkoholu..inna sprawa to imprea typu wesele ale wtedy też z umiarem.Nienawidzę alkoh

Gość gość
Szok, że pije, czy szok, że kobieta pije? A jak mężczyzna pije, to nie jest szok? Jeśli sama nie zechce przestać, to nikt jej nie pomoże. A skoro nie chce, to widocznie nie osiągnęła swojego dna i to nie jest jej czas. Niektórzy w ogóle nie doczekają tego momentu, bo wcześniej umierają. Taki to nałóg jest.

Gość gość sylwia
Ja nie piję!

Gość gość
Zalezy jak czesto pije,bo znam facetow ze sami chlaja dzien w dzien,a kobieta jak czasem wypije jakie piwo albo drinka to odrazu jest alkoholiczka.

Gość gość
Prowo alkoholika!Toma wez sie nie kompromituj i ty Kacha z Bozeną to samo.Bozena chleje piwsko dzien w dzien a Sylwia ani jednego na dzień.Cala jego rodzina chleje.

Gość gość sylwia
11.26.No dokładnie!Na codzien alkoholu nie tykam i nawet piwa nie piję bo tak zostałam wychowana u mnie w domu rodzinnym to ani kropli.Na weselu to inna sprawa ..raz na pare lat jest wesele ale jeszcze nigdy nie byłam pijana.Ogolnie jrstem wrogiem pijanstwa!

Gość gość
nie jestem przeciwnikiem zeby czasem sie nie napic w koncu wszystko jest dla ludzi,ale z umiarem.w moim otoczeniu jest kilka takich smiesznych pijusow,ktorzy pija co popadnie,ale innych potrafia krytykowac nawet za jedno piwo.ja pierdziele

Gość gość
o jaką Sylwie chodzi?

Gość gość
Sylwia z wariatkowa?To znam.Czarne włosy ,twarz brzydka ,stara rura zapijaczona degeneratka