Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Dzisiaj muszę się zebrać na 110 procent możliwości i porządnie się uczyć

Polecane posty

Gość Turkuć
Co zdajesz?

Gość gość
Łącze się w bólu. ..

Gość Turkuć
Czyli? Ma ten przedmiot nazwę?

22lataprzegrywu dziś pyknie to ci którego razu dóópa jak zapnie cie jakiś większy cygan w kakalca ułomna ściero! choć i tak pewnie masz już 0dbyt cerowany po licznych zoofilskich orgiach ludzki odpadzie !!

sztuczna inteligencja. zj****y przedmiot ze zj*****m prowadzacym ktory nie odpuszcza i akceptuje tylko swoje zj****e definicje których na trzewo nie idzie zrozumiec

Downie to była przenośnia że muszę zapierdzielać ponad swoje możliwości. Nigdy nie słyszałeś jak tak się mówi?

Gość gość
To s********j się uczyć,a nie gnijesz na babskim forum!

Gość gość
Też musze się uczyć .. A raczej musze już zapier*** z tematem... Zastanawiam sie jak zablokowac sobie czasowo dostep do niektorych stron w necie :-D

Gość gość
13:23 :D

wbij sobie w ten swój zakuty pusty łeb ty kóórwa imbecylu na poziomie 22letnieborkoskiej kóórwy, że jest maksymalnie 100$ Dotarło kóórwa ??????? czy mam ci to jeszcze raz napisać ?????????? a jepał cię będę dzień w dzień za to że piszesz z tym ścierwem i odpadem ludzkim srysią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Turkuć
AI i sieci neuronowe. Ciężki temat. Kiedyś chciałem iść na informatykę, ale nie na moje nerwy jest ciągłe wyszukiwanie błędów w kodzie który nie chce się z jakiegoś powodu kompilowac. Bioinformatyka na razie mi wystarczy.

jestem osobą która jest koszmarem 22letniej borkoskiej penerówy z Częstochowy... I zajadę ta kóórwę tu na śmierć i każdego jej sojusznika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
KATOWICKIWIESZCZ kręcą mnie niesamowicie tacy sk*****ele jak ty <3 seks z wami to szczyt rozkoszy ;*

22lata to nie Sysia... to raz a dwa i tak będę z nią gadać bo mogę i lubię, ona jest dla mnie ok do pogadania a trzy że nie mam dzisiaj czasu a spiny z takim low levelem życiowym jak ty koterba

ja bym na twoi miejscu nie odpowiadała co studiuję. tu zawsze znajdą się tacy, co będą to kwestionować albo ci pisać zaczną, że po studiach nic nie będzie, o czym my i tak wiemy. ale to wszystko z zazdrości bo są tu matoły bez matury.

Dash Rysiu dziś po pierwsze to nie sysia tylko srysia piertolone ułomne szmacisko która nie raz tu pisała, że nie ma na jedzenie. Po drugie p********y lachu my się znamy nie od wczoraj i zmana nicka ci tu nic nie pomoże bo będę cie tu zawsze jabał frajerze, I po trzecie to wypiertalaj do książek zasrańcu, zamiast jojczyć i żalić się że masz naukę i klepać w klawiaturę marnując czas!

spokojnie podałem tylko nazwę jednego przedmiotu, bardziej szczegółowych danych o sobie nie mam zamiaru podawać bo wiem że to było by bardzo głupie szczególnie tutaj. PS jak ci idzie nauka? :D bo ja narazi czytam to samo po kilka razy aby zrozumiec

zauważ np. że ja cię o nic nie wypytuję no chyba że o godzinę kiedyś. bo ja nie lubię być wypytywana dlatego sama tego nie robię. reszta tu to inwalidzi którzy żyją życiem innych. ps. no nauka :D przeczytałam zagadnienia. na uczelni będę mieć egzamin praktyczny przed komisją. będą obserwować co robię. to samo na praktykach. moi koledzy na praktykach nie robią nic a ja muszę się produkować i przygotowywać w domu. w tym tygodniu czeka mnie tyle publicznych wystąpień. może się udać ale nie chcę by mi się mimowolnie dłonie zaczęły trząść dlatego zastanawiam się czy aby nie strzelić sobie czegoś na uspokojenie. chociaż wolałabym nie. lubię wyzwania.

jezeli ci mój sposób prowadzenia rozmowy przeszkadza albo krępuje to mogę przestać tak pytac, w sumie rozumiem jak możesz się czuć, jak źle to robie to przepraszam no nic to powodzenia :)

Gość gość
22lataprzegrywu wyżej sra niż dupe ma ;)

Gość Turkuć
Oj tam, jak mają kogoś nazwyzywać to i tak to zrobią niezależne co tam się napisze. Nie dajmy sie zastraszyć, ale dyskrecja też jest wskazana bo psycholi tu nie brakuje.