Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie osoby jak ja nie mają szansy na żaden związek

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobą spokojną, zdystansowaną, wolącą spacer po lesie niż pójście na imprezę, nie mająca zbyt wielu znajomych, ogólnie mówiąc samotnikiem. Nie wiem co jest ze mną nie tak, że dziewczyny mnie odrzucają. Mimo że staram się pokazać, że dziewczyna mi się podoba, być miły, to i tak mnie traktują wyłącznie jak kolegę. Nie jestem jakiś brzydki. Jestem wysoki, bez nadwagi, staram się dbać o siebie, ale co z tego? Dziewczyn takie osoby jak ja nudzą. Potrzebują kogoś z kim się wyszaleją w gronie znajomych. Ile razy sobie marzę o romantycznych sytuacjach gdzie jestem sam na sam z dziewczyną... Nie byłem nigdy w związku, nie miałem dziewczyny, seksu również nigdy nie uprawiałem. Czuję, że całe moje życie będę skazany na samotność.

Kobiety lubia facetow mowiacych glosno i wyraznie gestykulujac przy tym swoim cialem. Krotko mowiac pewnych siebie. Zaloze sie, ze jestes skulonym mamrotem, ktory sie czerwieni i cos tam poakuje pod nosem.

Gość gość
Albo jesteś za mało przystojny albo po prostu nie masz okazji do poznawania dziewczyn. Ja niedawno poznałam mężczyznę i jak na razie nie byliśmy na dyskotece, za to w lesie i na jeziorem tak :P

Gość gość
Potrzebujesz dziewczyny o podobnym uosobieniu do swojego. Jeśli szukasz wśród towarzyskich i przebojowych, to nie będzie wam raczej po drodze.

Gość gość
@ gość dziś Ciekawe tylko w jaki sposób takie znaleźć...

Gość gość
Takie dziewczyny są wszędzie, tylko zwykle nie zwracają na siebie uwagi.

Gość gość
Michałek ty łajzo j****a,ty akurat możesz coś o tym wiedzieć j****y parchu! :classic_cool: