Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba odbiorę matce dzieci

Polecane posty

Gość gość

mamy 3 dzieci, 8, 9 i 10 lat, rozstaliśmy sie trzy lata temu, płace 1200 zł alimentów, zarabiam 2200 zł, wypruwam sobie flaki aby coś dorobić jak zabieram dzieci do siebie aby im coś kupić. Stwierdziłem, że dlaczego mam tylko ja zabiegać, wezmę teraz ja dzieci i niech w końcu matka weźmie sie za pracę . Ona w roku szkolnym nawet nie gotuje obiadów bo dzieci w szkole jedzą, pralka pierze, to tylko posprzątam i mam wolne. Pomogę w lekcjach.

Gość gość
Jak uważasz, ze posprzątasz i odrobisz lekcje i to wszystko ti sie grubo mylisz. Nie masz pojecia co znaczy opieka nad trojka dzieci. Człowiek pada na twarz wieczorami. Pyskowanie,bunt,zachcianki,znajomości, odpowiedzialność, imprezy,wywiadówki,kieszonkowe,wyjścia do kina, wakacje. Gowno wiesz

Gość gość
Autorze jesteś debilem! Łaski dzieciom nie robisz dając na utrzymanie zresztą z tego co widzę za wiele nie dajesz,bez przesady! To twój zasrany obowiązek,zrobic Dziecko łatwo nie? Ale potem na nie łożyć to ciężko co? Leniwy cwaniak z ciebie,niczym mi tu naprawdę nie zaimponowales....

Gość gość
A ja jestem za!A co!Ciekawe czy wszystkie te pieniadze sa dobrze wydawane,tym bardziej,ze matka nie pracuje?Autorze trzymam kciuki.Ps.Jestem kobieta jakby co.

Gość gość
Jestem kobieta i mimo że dzieci w szkole miały obiady ja im i tak gotowalam i pracowałam, wywiadówki smzakupy etc. Masz rację autorze niech zapierd. ..Co pracy.

Gość gość
Juz sie kobieto nie ośmieszaj ze przy tak dużych dzieciach padasz wieczorem na twarz... no chyba ze jakaś niepelnosprytna jesteś. Uważam ze sady w Polsce zbyt pochopnie dają kobieta dzieci do wychowania, czytając tematy typu moje dziecko ma 8 lat i nie umie zawiązać sobie bita, uważam ze ojcowie powinni mieć równe prawo do dzieci podczas rozwodów... Acha, jestem kobieta.

Gość gość
Chciałbym zobaczyć minę tej mamuśki jak jej przyjdzie zapłacić 1200. Chętnie zapłacę za taki widok :) Autorze - do dzieła!!

Gość gość
Jak matka nie pije i nie zaniedbuje dzieci, to gowno jej zabierzesz.

Gość gość
To juz duze dzieci, wiec lepiej zapytaj, czy chca sie wyprowadzic od matki i zamieszkac z toba.bo jesli wola byc z nia, a ty je zabierzesz wbrew ich woli, to beda mialy do ciebie zal i bedzie ci ciezko nad nimi zapanowac.

Gość gość
Tiaaa - mamuśce dope całować, dziecisków się pytać o zdanie... Czasy sie zmieniają, mamuśki - już niedługo to WY będziecie płakać i płacić!!

Gość gość
rok po roku troje dzieci..A tos sobie strzelil i..odszedl! Najprosciej.

Gość gość
Ja też jestem za. Prędzej je autorze matce oddasz niż zabrałeś. A jeśli ona podejmie pracę za najniższą krajową, bo na dzień dobry nikt jej więcej nie da, to jak zobaczysz 600 zł alimentów, to będzie wszystko.

Gość gość
A skąd wiesz że odszedł? Może to ona odeszła, albo go pogoniła? A noże musiał uciekać od wrednej, podłej baby?

Gość gość
"A jeśli ona podejmie pracę za najniższą krajową," To będzie mogła wziąć dwa etaty - przecież będzie miała duuużo czasu :)

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że dobrze wydawane. A na co miałyby iść innego, skoro trzeba opłacić media, żywność i ciuchy dzieciom. Spa sobie na pewno była autora sobie za tą kasę nie funduje.

Gość gość
A za co ona je, jak ona nie pracuje?

Gość gość
gość dziś Nic nie będzie musiała. Tak jak tatusiowie alimenciarze "nic nie muszą" i ładują swoje byłe w butelkę.

Gość gość
To dzieci dostaną alimenty z funduszu. I tak na to samo wyjdzie autorowi jeśli chodzi o finanse, a kontakt z dziećmi będzie miał i zamiast tyrać wieczorem to będzie zajmował się dziećmi. Na innych tematach to piszecie jacy ojcowie sa podli (bo część jest) a tutaj to już naskok bo ojciec ośmiela się wyrazić zainteresowanie pełną opieką nad dziećmi.

Gość gość
14:20-ale sama korzysta tez z tych pieniedzy!Skoro nie pracuje,alimentow tez na siebie chyba nie ma,to z czego zyje???Z alimentow na dzieci!

Gość gość
Dostanie 1200 + 3x500, uwali sie na wyrku i będzie miał "pełny etat przy dzieciach". Tak jak większość z was :)

Gość gość
Odkąd się pojawiło 500 plus coraz więcej rodziców, którzy do tej pory mieli dzieci w doopie zaczyna niespodziewanie odczuwać przypływ instynktu rodzicielskiego i chce zabrać dzieci do siebie.

Gość gość
W końcu nie tylko mamuśki mają prawo leżeć do góry cyckami - tatusiowie też lubią sobie poleżeć do góry...

Gość gość
tatusiowie wola sobie na kochankach polezec:D a matka niech sie zatyra z dziecmi jedna kobieta cwana to twoja zona ja jej kibiduje;) chcesz dzieci? to sobie je urodzic musisz:D

Gość gość
A odbierz, widać jaki z Ciebie ojciec skoro myślisz że wychowywanie dzieci to obiad, samopiorace sie ubrania i sprzatanie. Walcz tatusiu i powodzenia. Z****** kretyn da pieniądze i wileki tatuś. A robić dziieci to było przyjemnie, o czym zes myślał? Wątpię w to zeby kobieta z trójką dzieci sama chciała się rozstać, ssmotnej matce w tym kraju nie jest latwo. A kretynce z 13.22 życzę żebys zaznala czym pachnie samotne rodzicielstwo

Gość gość
sam je nie zrobił, jak rozkładacie im p***y to miejcie pretensje do swoich matek szmat, ze was tak wychowały, a facet i inni, bierzcie się teraz za odbieranie dzieci, bo jest za darmo 500+ i dacie radę je wychować, a szmaty pały jak rozkładały p***y i pracować na alimenty dla dzieci. Skończyło się, że my nie damy rady, damy, wezmę sobie kolejną babę, będę dla niej miły, w nocy będzie czuła mojego fajfusa i ona ze szczęścia będzie prała, itp. tzn. opiekowała sie moimi dziećmi. Jak żeście głupie, myślicie, ze samo posiadanie macicy was usprawiedliwia, to niestety nie. DO BOJU.

Gość gość
popieram, chłopy nie dajmy sie dłużej poniżać

Gość gość
Ciesz sie, jak znajdziesz frajerke, ktora bedzie ci prala i nianczyla twoj****chory.ktora bylaby taka glupia, zeby se dzieciatego na glowe brala, jak moze znalesc bezdzietnego?myslisz, ze zlota masz tego fajfusa czy co i babie rozum odbierze, jak go zobaczy?

Gość gość
Jakoś całe hordy bab biorą sobie dziaciatych na głowę - bo kawaler nie każdego paszteta łyknie. A fiut może i nie ze złota - ale cieplejszy od tego kiszonego ogóra, którym musisz sie zaspokajać :)

Gość gość
wole juz tego kiszonego ogora, bo przynajmniej nie jest przyczepiony do takiego buca jak ty.jedno mnie bawi, piszesz, ze dasz rade, bo wezmiesz se jakas babe, zeby uslugiwala tobie i twoim dzieciom, czyli jednak sam sobie nie poradzisz.a kobiety po rozwodzie jakos same ogarniaja dzieci i dom, nie potrzebuja sprowadzac do domu jakiegos paszteta, zeby ich wyreczal.

Gość gość
No i fakt, baby biora se dzieciatych, ale te dzieci zazwyczaj mieszkaja z matkami i u ojcow bywaja ze dwa razy w miesiacu.