Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela pisałeś że na osiedlu domków jednorodzinnych w jakimś dużym

Polecane posty

Gość gość

Mieście mieszkasz kiedyś pisałeś, czyli też mieszkasz na zadupiu bo nawet duże miasta nawet jak same w sobie nie są dziurami i zadupiami mają swoje peryferyjne osiedla i dzielnice które są zadupiami w porównaniu do innych dzielnic i osiedli i reszty miasta w warszawie dziurą i zad***em jest np Rembertów Włochy Białołęka zwłaszcza najdalsze zakątki Białołęki gdzie są jeszcze wioski lasy pola uprawne gdzie nie ma tramwajów niekiedy nawet w niektórych częściach Białołęki nie ma asfaltu kanalizacji a gdy nawet jest asfalt to często nie ma chodników :-o

Gość gość
Też mieszkasz na zadupiu nawet jak to osiedle domków jednorodzinnych jest w samym centrum miasta bo tam prawie nikt z wyjątkiem mieszkańców nie jeździ nie przejeżdża bo nawet w centrum miasta takie osiedla każdy omija główną drogą ps w takich osiedlach nie ma marketów obiektów rozrywkowych rekreacyjnych czy nawet tramwajów jedyne co jest to spowalniacze ruchu tzw hopki :-o

Gość gość
ps miasto namysłów to jedyne w powiecie namysłowskim miasto i największa miejscowość tam jest cała rozrywka rekreacja obiekty w tym sportowe wraz z siłownią basenem spa solarium kortami tenisowymi kręgielniami itd... oraz bary restauracje kawiarnie szkoły w tym ponadgimnazjalne ośrodki zdrowia wszystkie gabinety zakłady fryzjerskie spa wellness kluby sportowe koncerty i wszystko inne tam jest w całym powiecie namysłowskim najwięcej pracy i w porównaniu do całego powiatu namysłowskiego namysłów nie jest zad***em tylko jego sercem ps wszystkie główne drogi w powiecie namysłowskim przebiegają przez namysłów tak jak linia kolejowa ps zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia zrozum że dla powiatu namysłowskiego namysłów nie jest dziurą

Gość gość
zrozum że nie pisz że namysłów to dziura bo tak trudno zrozumieć że jeśli piszesz dziura to musisz do czegoś porównać ps do setek mniejszych brzydszych biedniejszych mniej rozwiniętych i gorszych miast od namysłowa i dla wszystkich wsi oraz dla całego powiatu namysłowskiego jak pisałem namysłów nie jest dziurą bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia zrozum i zależy z czym porównujesz

Gość gość
I zrozum że zależy do czego NAMYSŁÓW PORÓWNUJESZ I ZROZUM ŻE DLA WSZYSTKICH MNIEJSZYCH MIAST I WSZYSTKICH POLSKICH WSI I DLA CAŁEGO POWIATU NAMYSŁOWSKIEGO NAMYSŁÓW NIE JEST DZIURĄ I ZROZUM ŻE PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA TO JEST TAK JAK BYŚ MIAŁ PORÓWNAĆ WROCŁAW DO NOWEGO JORKU PS DLA NOWEGO JORKU WROCŁAW TO DZIURA I WIOCHA A DLA POLSKI JEST JEDNĄ Z METROPOLII, ALE NP NAMYSŁÓW DLA WSZYSTKICH MIEJSCOWOŚCI POWIATU NAMYSŁOWSKIEGO W TYM POLKOWSKIEGO NIE JEST DZIURĄ BO W TAKIM PORÓWNANIU DLA RESZTY POWIATU NAMYSŁOWSKIEGO NAMYSŁÓW JEST METROPOLIĄ CZYLI TERAZ WIESZ ŻE PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA I ŻE ZALEŻY Z JAKIEJ STRONY SIE PATRZY ZROZUM TO WRESZCIE

Gość gość
Zrozum punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość gość
namysłów to dziura, zadoopie i ropiejący wrzód na mapie Polski i TO są fakty żegnam

Gość gość
Czyli kompletnie nic nie zrozumiałeś ile razy mam pisac że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i zależy czy z czym się porównujesz zrozum to co jesteś jakiś nienormalny że tego co napisałem nie rozumiesz zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych mniej rozwiniętych i gorszych miast od Namysłowa i wszystkie polskie wsie dla tych miast i wszystkich polskich wsi NAMYSŁÓW nie jest DZIURĄ BO ONE SĄ MNIEJSZE PS ILE RAZY MAM CI TŁUMACZYĆ ŻE PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA CO JESTEŚ JAKIŚ TĘPY ŻE TEGO NIE ROZUMIESZ?

Gość gość
namysłów to dziura i pogódź się z tym wreszcie upośledzony przegrywie tak samo jak dziurą jest to twoje menelskie opole

Gość gość
Zrozum to wreszcie tępy imbecylu nie uczono cie w szkole że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ? PS ty mieszkasz na osiedlu domków jednorodzinnych czyli w porównaniu do reszty twojego miasta mieszkasz na zadupiu czyli zrozum przez to że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia co jesteś taki tępy że tego nie rozumiesz ps pytam dlaczego nienawidzisz Namysłowa skoro nigdy tam nie byłeś nie znasz miasta więc zamknij ryj i zrozum wreszcie że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia tępy imbecylu co takiej prostej rzeczy nie rozumie czyli jesteś głupszy od dziecka w przedszkolu bo ono już rozumie że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a ty tego nie rozumiesz to zapisz się do przedszkola i zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość gość
zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia zrozum że dla całego powiatu namysłowskiego namysłów nie jest dziurą bo jest centralnym miastem powiatu i jego stolicą i największa i najbogatszą miejscowością i jedynym miastem w powiecie namysłowskim a opole w porównaniu do całej opolszczyzny nie jest dziurą bo jest największym miastem województwa opolskiego i jego stolica i w dodatku jest miastem wojewódzkim wiec zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia zrozum to wreszcie

Gość gość
Zrozum to wreszcie i ps byłeś w Opolu że oceniasz? PS skoro opole jest dziurą to dlaczego jest stolicą polskiej piosenki i jako jedyne polskie miasto ma aleje gwiazd?(aleja gwiazd polskiej piosenki) mamy też w Opolu skansen muzeum wsi opolskiej i na Opolszczyźnie koło Opola mamy ogromny park rozrywki jurapark Krasiejów ps zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ps byłeś kiedyś w Opolu że oceniasz? I co menelskie opole? A w warszawie na Pradze to co?

Gość gość
No zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia niech to do ciebie wreszcie dotrze frajerze

Gość gość
Zrozum że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i zależy z czym te miasta porównujesz dla jednych są dziurami a dla jednych nie zrozum wreszcie że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość gość
No odpisz

Gość gość
primo przygłupie zrozum wreszcie, że nie piszesz z jedną osobą secundo nie mieszkam i nigdy nie mieszkałem w żadnych domkach, może ktoś inny kto ci odpisywał. Ja mieszkam w przedwojennej kamienicy w sercu dużego i pięknego miasta o wspaniałym zapleczu rozrywkowym, kulturalnym, kulinarnym, sportowym itp. tertio namysłów to jest zadoopie i dziura i porónywanie się zapadłymi wiochami nie ma najmniejszego znaczenia quattro współczuję rodzicom takiego opóźnionego dziecka :o

Gość gość
ps ale siara w kamienicy haha pewnie z grzybem na ścianie i z toaletą na korytarzu jak w rodzinie kiepskich :d pewnie też masz sąsiada pazdziocha ps namysłów też ma niezliczoną ilość barów restauracji kawiarni ma też rozrywkę obiekty sportowe rekreacyjne rozrywkowe mnóstwo banków supermarketów mamy też koncerty kabarety jarmark bożonarodzeniowy mamy kilka klubów muzycznych mamy dni namysłowa browarki festiwal rockowy czochraj bobra fest mamy klub zapaśniczy mma koncerty gospel inne koncerty itd myślisz że tego w namysłowie nie ma? to się mylisz ja chyba lepiej wiem bo mieszkam pod namysłowem

Gość gość
I co ty na to? PS a nasz basen jest jednocześnie aquaparkiem jest kryty (całoroczny) i odkryty letni w basenie nawet solarium jest że nie trzeba wychodzić z budynku w Namysłowie korty tenisowe są darmowe a np kręgielnia czy siłownię fitness itd są tańsze niż w twoim mieście na sto procent

Gość gość
oj biedne dziecko, które zna tylko zagrzybione kamienice w tym swoim poniemieckim piździsłowie. Nawet nie wiesz co to za komfort i prestiż piękna, zadbana modernistyczna kamienica :D no ale co o tym może wiedzieć osoba bez gustu, żyjąca w syfiastym, urządzonym bez gustu i polotu prlowskim domku ze ścianami we wszystkich kolorach tęczy, brudzie i meblach bodzio :D

Gość gość
ps namysłów jest 60 km od wrocławia nad wspólną rzeką widawa ps uczyłeś się historii? co nie uważałeś na historii przecież wrocław też jest poniemieckim miastem mówi ci coś nazwa breslau? ps w namysłowie mam troche znajomych w starych kamienicach ale żadna kamienica w której byłem nie była zagrzybiona tylko piękna odremontowana jasna z dużymi oknami bez kibla na korytarzu bo każdy ma w domu z pięknymi mieszkaniami bez grzyba nie wiem jak w innych kamienicach w namysłowie ale w tych co byłem jest pięknie i ładnie

Gość gość
PS i te kamienice w których byłem są jasne piękne odrestaurowane i przyjemne zrozum to

Gość gość
No i odnieś sie do tego

Gość gość
ps i gościu od homocwela skoro jesteś taki mądry i piszesz że namysłów jest brzydki to obejrzyj ten filmik i skoro taki mądry jesteś to wymień mi chociaż jedną brzydką rzecz w namysłowie obejrzyj i napisz co jest brzydkiego w namysłowie https://www.youtube.com/watch?v=ky0t587x5lm

Gość gość
co jest pisze film jest niedostępny przepraszamy za usterki jeszcze raz Miasto Namysłów jesień 2015 - YouTube Film dla zapytania namyslow z lotu ptaka youtube ▶ 1:52 https://www.youtube.com/watch?v=QFV6vNTDclg 09.01.2016 - Przesłany przez: dron-X Miasto Namysłów jesień 2015. dron-X ... Urząd Miejski w Namysłowie 2,958 views. 3:59 ... Namysłów i ...

Gość gość
no skoro jestes taki madry to na tym filmiku znajdź mi choc jedna brzydką rzecz w namyslowie Namysłów i okolice z nieco innej perspektywy - YouTube Film dla zapytania namyslow z lotu ptaka youtube ▶ 3:59 https://www.youtube.com/watch?v=ky0T587x5LM 22.12.2015 - Przesłany przez: Urząd Miejski w Namysłowie Namysłów TV 2,135 views. 7:33. Zalew Michalice z lotu ptaka w jakości 4K - Duration: 2:54. Urząd ...

Gość gość
co tu jest brzydkiego obejrzyj i wymień 10 rzeczy bede liczyć Namysłów i okolice z nieco innej perspektywy - YouTube Film dla zapytania namyslow z lotu ptaka youtube ▶ 3:59 https://www.youtube.com/watch?v=ky0T587x5LM 22.12.2015 - Przesłany przez: Urząd Miejski w Namysłowie Namysłów TV 2,135 views. 7:33. Zalew Michalice z lotu ptaka w jakości 4K - Duration: 2:54. Urząd ...

Gość gość
no caly flmik obejrzyj