Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał R

Poszukuje rodzićow adopcyjnych mojego syna

Polecane posty

Gość Michał R

Poszukuje rodziców adopcyjnych mojego syna.Przed adopcją nazywał sie Patryk Różycki ur.02.02.2007 we Wrocławiu.Przebywał w domu dziecka przy ul.Parkowej2 we Wroclawiu.Po wyjsciu z ZK dowiedzialem sie,ze zostal oddany do adopcji w 2009 roku.Chciałbym nawiązać kontakt z jego rodzicami adopcyjnymi,dowiedziec sie czy moj syn jest zdrowy,szczesliwy,jak sie rozwija...za błedy młodości zaplacilem najwiekszą z mozliwych cen...utracilem dziecko

Gość gość
A potem będę ich szantażował, ciągle nachodził i spokoju nigdy im nie dam. Kumpel spod celi, już 10 lat tak żeruje na głupich ciamciakach.

Gość Michał R
Nie wiem jakie nastawienie ma Twoj kumpel.Nie zamierzam nikogo szantazowac ani nachodzic.wystarczy mi kontakt chociazby telefoniczny z rodzicami adopcyjnymi mojego syna aby uzyskiwac jakiekolwiek informacje o moim synu.Jesli Twoj znajomy tak postepuje,to wybacz ale nie zasluguje nawet na miano ojca biologicznego skoro traktuje dziecko jako karte przetargową I zrodlo zysku.Ja mojemu synowi nie chce wywracac zycia do gory nogami,za swoje bledy juz zaplacilem.wiem ze dopiero jak on skonczy 18 lat I sie dowie od rodzicow adopcyjnych ,ze zostal adoptowany byc moze wtedy bedzie chcial sie ze mna spotkac.wiec prosze nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

Gość gość
Zaloz temat na FB! Tu większość ludzi to gowniarze.

Gość Michał R
dziekuje za podpowiedź.tak zrobie.

Gość gość
Michał R wczoraj Jak wiesz o tym, to po co chcesz się wpieprzać w życie tego dziecka ? x Dla niego nie istniejesz. Zaczekaj, aż skończy te 18 lat i dopiero wtedy szukaj z nim kontaktu. x Na dzień dzisiejszy, jesteś dla mnie g_wnem, które usiłuje zniszczyć życie dziecku i rodzinie, która obdarzyła je miłością. x Każdy, kto udzieli Ci jakiejkolwiek informacji, weźmie na siebie łzy i ból tego dziecka i jego rodziców.

Gość gość
Dziecko zostało ADOPTOWANE, czyli i Tobie i jego matce, ODEBRANO WSZELKIE PRAWA rodzicielskie. W tym kraju nie robi się tego bez powodu. Musisz być pedofilem, albo niebezpiecznym kryminalistą, skoro sąd te prawa Ci odebrał.

Gość Michał R
ze słyszenia wiem , że pijana urodziła tego chłopca. potrzebuje kontakt by uzyskać zgodę na przeszczep narządu dla mojej rodzonej córki

Gość gość
Chcesz rozpieprzyć dziecku życie i jeszcze pobrać od niego narządy ? ? ? To Ty nawet na miano g_wna nie zasługujesz :(.

Gość gość
Nie słuchaj tych palantów Szukaj swojego dziecka, jeżeli tylko masz dobre intencje. Sprawdź dyskretnie czy wygląda na szczęśliwe i jest zadbane. Jeżeli wszystko ok, to wystarczy tylko kontakt z rodzicami adopcyjnymi. A dziecko niech z nimi będzie, jeśli jest szczęśliwe.

Gość gość
Sam jesteś najgorszym palantem, bo nie rozumiesz sytuacji. x Znam przynajmniej 3 przypadki, gdy takie ścierwa, układają sobie życie, po wyjściu z kryminału, szantażując i nachodząc adopcyjnych rodziców swoich dzieci. Tamci płacą, by dzieci nie przeżywały traumy. x Dlatego publicznie nazywam go g_wnem, a jeśli post o przeszczepie należy do niego, to nawet na takie miano nie zasługuje :(.

Gość Michał R
tej osobie ktora sie pode mnie podszyła gratuluje polotu tworczego

Gość gość
wsadzenie fiuta to nie rodzicielstwo. Jestes tylką dawcą spermy a rodziców to dziecko już ma. Szanse na bycie ojcem już przegrałes i bardzo dobrze że dane adopcyjne są tajemnicą

Gość gość
Dlatego rodzice adopcyjni powinni jak najszybciej mówić dzieciom, że są adoptowane. Nie ma wtedy dramatów i rozczarowań.

Gość gość
Dziecka nie mozesz szukac dopoki nie bedzie pelnoletnie. Jezeli znajdziesz rodzicow i oni nie wyraza zgody, to nie masz prawa nawet go zobaczyc. Na fb jest grupa dolacz sie tam, i opisz sytuacje.