Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seline

Zdrada

Polecane posty

Gość Seline

Witam. Mąż chce uprawiać sex z inną kobietą. Nie wiem czy się n to zgadzać. Miałyście podobne przygody? Jak wygląda życie ,,po"? Proszę o merytoryczne i pomocne wypowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość2016
Witaj. Wybaczylam zdrade, wzielam slub ale nie zapomnialam. 2 lata sie meczylam nad przejsciem nad tym do porzadku dziennego, on dalej robil swoje. Po paru latach wzielam rozwod ( oczywiscie ja bylam wszystkiemu winna-nie bylam bez winy ale on tez nie) i zaluje po dzis dzien ze wgl ciagnelam to po zdradzie. Mimo wszystko ciesze sie ze ulozyl sobie zycie ma nowo i mam nadzieje ze jest szczesliwy :-)

Gość gość
Plus za szczerość między wami. To zależy czy masz duże czy niskie poczucie wartosci swojej. Jeśli niskie będziesz się później zadreczac czy aby nie była lepsza od ciebie czy było mu dobrze a może już go nie kręcisz. Ja bym się nie zgodziła o ile mualabym coś do powiedzenia. Może chodzi o rurtne i potrzeba mu mocniejszych wrażeń stąd ten pomysł. Wg mnie nie na miejscu bo malzenstwi to 2 ludzi. Ale to prywatna opinia.

Gość Seline
Powiedział mi że bez mojej zgody nigdy tego nie zrobi. Nie chce mnie krzywdzić. Często o tym rozmawiamy. Dla niego ważny jest sam akt fizyczny z inną partnerką.

Gość gość
Ja p*****le