Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyrozyna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie wiem że to bardziej pod medycynę ale zapytam was . Mój problem jest taki że organizm wytwarza za dużo sterydów , dha-s i androstedion duzo powyżej normy + niedoczynność tarczycy. Wiem że tu chodzi o kortyzol i / lub przysadkę mózgową, nadnercza . Z tego co wiem mam na nerce torbiele chyba że to nadnercza :P Mój wygląd od kilku lat się zmienia , obrzęk sluzowaty twarzy , pełnią księżyca , brzuch w rozstepach , caly czas jest wzdęty jak taki typowo typowo piwny , zapomniałam jeszcze że występuje u mnie lekkie owłosione twarzy , dekoltu . Poczytalam o tyrozynie i mam pytanie czy ona mi nie zaszkodzi pod kątem takim że zamiast spalać tłuszcz ćwicząc będę rosła bo mam tę sterydy w organizmie. Niewiwm jak to bliżej wyjaśnić , budowa moja jest monstrualna

Gość gość
Nie ćwicz z obciążeniem, a będzie git. Chodzenie, spacery? Weź dwie butelki wody pół litrowe i machaj przed TV. Możesz też

Gość gość
Kup sobie pas wyszczuplający i pochódź w nim po mieście. Poczujesz się lepiej i zrozumiesz, że gra jest warta świeczki