Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie oceniam ludzi, ale laska, ktora rodzi w wieku 15 lat to szmata i tepa suka

Polecane posty

Gość gość

Nie wierze , ze zaciazyla za pierwszym razem, musiala sie sporo szmacic w gimbazie :D

Gość gość
Znam takie trzy albo i więcej

Gość gość
No chyba jednak oceniasz.

Gość gość
No cóż znam taką jedną. To jedna z tych za którymi już jak miała 13 lat faceci ganiali jak te dziki i ślinili się na potęgę, jej samej to zdaje się nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie. Tak za nią ganiali, że któryś w końcu dopadł i zapłodnił. Na balu gimbazjalnym dziewczę miało pokaźny brzuszek. Teraz ma 27 lat i 11-letnią córkę. Ciekawe czy za parę lat córunia powtórzy wyczyn mamuni i tym samym uczyni ją 30-paroletnią babunią.

Gość gość
Takie są efekty tego,że rodzice nie rozmawiają o pewnych sprawach z dziećmi.

Gość gość
Jak urodzila w wieku 15 to miala ok 14 jak zaszla a za to sie bierze prokurato. Pedofilia

Wydaje mi się autorze że w kwestii mądrości masz niewiele więcej do powiedzenia niż te które wyzywasz.

Gość gość
Tworzymy swój świat swoimi uczuciami . Trzeba jeszcze tylko pamiętać o tzw. umowach przedurodzeniowych, przyszliśmy tu coś przerobić, czy się nauczyć, gdy będziemy się w życiu kierowali tylko pozytywnymi uczuciami, wszelka karma zostanie zamknięta i spokojnie możemy mówić o obudzeniu, wzroście świadomości, czy wibracji. Transformacja jest absolutnie indywidualna, zaczyna się i dotyczy tylko nas samych. Nikogo innego nie da się transformować.

Gość gość
W normalnym kraju po prostu by usunęła ciążę i żyła dalej.

Gość gość
Jak Poleczka nie założy rodziny do 24 roku zycia to sra w majty, ze już będzie stara panna :D

Gość gość
Skoro juz musisz oceniac tę 15 latke to moze zacznij od oceny jej rodzicow co?

Gość gośćlaluna
Niewiem,kim jestes,byc moze bedzieszmiec corke,moze zajsc w ciaze i urodzic w15 lat,a ktos przy tobie plunie jej w oczy,milo ci bedzie,a co ty jestes taka swieta osoba to pewnie wiesz ze Maryja urodzila16lat majac,pozatym moje zdanie takie,szkoda mi takich mlodych matek,trzeba duzo milosci,dac im miec doswiadczyc mlodosci i uswiadomic sexualnie,a kto z nimi pogada,najlepiej ich matki,a blotem rzucac kazdy umie,wiec ogarnij sie

Gość gość
Maryja nie urodzila :P nikogo takiego nie było :P

Gość gośćlaluna
W kazdym razie ja cie oceniam jako wysoce chamska,wredna,podla osobe i ja np oceniam ludzi po ich wypowiedziach

Gość gość
"wysoce chamska" :D:D:D

Gość gość
Wiesz,może i szmata i będzie w życiu miała ciężko,ale jednak nauczy się odpowiedzialności, będzie miała dziecko juz na zawsze. Ja mam 28 lat i jestem samotna jak palec. Gdybym w przeszłości zaliczyła wpadke z jakimś fajnym facetem to może dzis byliśmy rodziną, a jak nie,to przynajmniej miałabym kogoś do kochania czyli dziecko.

Gość gość
27 i 11 ,to fajnie wyglądają jak siostry.najgorzej to być matką co wygląda jak babcia :O młodej matki będa jej zazdrościc koleżanki, ale w przyszłości,jak będzie mieć 16 lat i zaprosi do domu chłopaka to on może na 32 letniego milfa polecieć.

Gość gość
Buhahaha

Gość gość
tępe suki

Gość gość
a wlasnie ze oceniasz :P zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
gość wczoraj Nie wierze , ze zaciazyla za pierwszym razem, musiala sie sporo szmacic w gimbazie smiech.gif x co cie to obchodzi za ktorym razem ? moze spytaj jej jak cie to tak bardzo interesuje ?

Gość gość
Małoletnie kurefki

Gość gość
Znam taka co urodziła w wieku 16 lat synka :O Co ciekawe była zawsze uważana za brzydką

Gość gość
13:49 Do sexu urody nie trzeba :P

Gość gość
Ja znam 2; jedna urodzila w wieku 15 lat, klasowa gwiazda, w tym wieku miala juz swoje mieszkanie (rodzice jej kupili) i stalego 25-letniego faceta; druga zawsze wchodzila tej pierwszej w duupe, byla ruda, brzydka i wredna i urodzila w wieku 16 lat :D:D rzuciła szkołę, wyjechała z "narzeczonym" do Irlandii, synek tej drugiej ma autyzm, cóż, chyba po mamusi (nie powinnam się śmiać)

Gość gość
Jak ktoś porównuje, że kiedyś normalne było jak laski majac 16 lat zachodziły, to gratulacje za inteligencję ;p one wtedy miały starszych mężów, którzy byli w stanie utrzymać rodzinę, szkół i tak dla kobiet nie było, więc co miały robić innego xd chodzi o to, ze aby mieć dziecko powinno się być w stanie je utrzymać i tu nie chodzi o to, czy ma się lat 18, czy 30, ale jak nie jest się w stanie utrzymać dziecka, to nie powinno się go robić. Seks jest dla dorosłych, tyle w temacie.

Gość gość
14:17- no jakby wszyscy ludzie decydowali się na seks dopiero wtedy kiedy będzie ich stać na dziecko to większość swój pierwszy raz by miała po 30-stce ;) NIe chodzi o to żeby rezygnować z seksu, ale żeby sie zabezpieczać. tabletki aż tak drogie nie są

Gość gość
zreszta seks nie musi od razu wiazac sie z ciaza, to staromodne myslenia, teraz jest na tyle skuteczna antykoncepcja, ze..

Gość Mariannne
autorze/autorko wiec mowisz ze nie ocenisz ludzi ! jak nazwc to! co napisalas/es o tej 15-latce? bo nie kumam!!