Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela o takich mieszkaniach mozesz pomarzyć

Polecane posty

Gość gość
ty naprawdę nie masz za grosz dobrego smaku :o przecież to mieszkanie nadaje się do opróżnienia i zrobienia remontu :o

Gość gość
gdyby tam było gościu od homocwela napisane zamiast namysłów by pisało wrocław to byś pisał jakie piękne mieszkanie tak???

Gość gość
kolejne do wrzucenia granatu i opróżnienia gruzowiska :o

Gość gość
czy ty naprawdę nie pojmujesz, że te wnętrza to pokaz bezguścia??? i miasto tu nie ma nic do rzeczy. czy byłoby we wrocławiu, berlinie czy nowym jorku to są totalne brzydactwa do remontu

Gość gość
gość od homocwela wszystkie mieszkania krytykujesz to ja sie pytam do jasnej cholery biedoto jak ty mieszkasz co? wszystko krytykujesz to do jasnej cholery pytam jak ty mieszkasz na pewno nawet gorzej niż ja w polkowskiem biedoto https://otodom.pl/oferta/dom-jednorodzinny-150m2-z-garazem-w-namyslowie-ID33c9K.html?track_code=ad_listing_no_promo#73ecd33877

Gość gość
Ja mam prawie taki salon jak te mieszkania całe

Gość gość
Akurat przecież pisałeś że twój ojciec na tirach jeździ to zarabia z 4 tysiące a ty jesteś bezrobotny bo codziennie od rana do wieczora tu przesiadujesz skoro piszesz że twój salon od tych mieszkań jest większy to udowodnij nagraj filmik albo daj fotę ps na sto procent mieszkasz gorzej i w mniejszych mieszkaniach niż te na tych wszystkich fotach powyżej i nawet na sto procent gorzej niż ja w polkowskiem mieszkam ps od kiedy w starych zapleśniałych kamienicach są takie mieszkania co?

Gość gość
PS skoro masz gościu od homocwela takie super piękne mieszkanie mega gustowne i super i sie niego nie wstydzisz to daj fotę czekam ps wiem że nie dasz bo mieszkasz gorzej niż ja w polkowskiem :-o

Gość gość
No daj fotę ps na sto procent mieszkasz gorzej niż w tych mieszkaniach na powyższych fotach i dobrze o tym wiesz i przestań się dowartościowywać bo o tych wszystkich mieszkaniach powyżej możesz sobie pomarzyć frajerze :D

Gość gość
I gościu od homocwela skoro pisałeś że mieszkasz w starej kamienicy bo wszystkie kamienice są stare to na sto procent masz małe mieszkanie bo kamienice nie są duże w żadnym mieście ps i na sto procent żyjesz w okropnym bezguściu i sie wstydzisz pokazać na zdjęciach :D

Gość gość
Ta kamienica kiedyś runie debilu

Gość gość
I może od uderzenia cegłą zmądrzejesz :D