Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żaden mnie nie podrywa,nie chce się umówić

Polecane posty

Gość gość
traktują cię jak człowieka, nie jak kobietę, feministki będą zachwycone. Jak kumpla, absolutnie bez seksualnych podtekstów :). W końcu równorzędny "partner" tylko czemu nagle powoduje to ból doopy?

Gość gość
22.35 :):):)

Gość gość
to sama sie podrywaj mezczyzn a nie tylko jeczysz

Gość gość
jesli kolezanka wystawia ci swiadectwo, ze jestes dobra i porządna, to zaden facet na to nie poleci. jak potem zostawic taką dziewczynę i skąd wziąć argument do zerwania związku z porządną dziewczyną.

Gość gość
A po co zrywac z porzadną dziewczyną bo nie rozumiem jak sie ja w koncu znalazlo co nie jest latwe w dzisiejszym swiecie

Gość gość
Ja też tak miałam całe życie jak Autorka- wiem, że bardzo podobałam się i nadal podobam meżczyznom. Podobno należę do typu kobiet, których "meżczyźni się boją" i czują przed nimi respekt i dystans, choć jestem kontaktową i uśmiechniętą osobą- faktycznie jest tak, że w kontaktach z mężczyznami czuję że patrzy na mnie zachwycony ale czuję jednocześnie, że jest "spięty". Większość moich randek to PORAŻKA, bo panowie ( zapraszając do restauracji na obiad ) kazali płacić za siebie tj. przy kelnerze ociagali sie z wyjęciem portfela, nie przychodzili w ogóle w umówione miejsce ( nie uprzedzając mnie o tym, więc czekałam i niepotrzebnie traciłam czas ) albo po o***tym spotkaniu już się nie odzywali, choć było sympatycznie i rozmowa była wartka i dowcipna i temató nie brakowało ( ach!- mężczyźni! ). Ostatnio poznałam TRZECH FACETOW: pierwszy- z pozoru miły, inteligentny okazał się psychopatą nadającym się do leczenia ( był po jakichś ciężkich przejściach z dziewczyną ), drugi- nie był rozwiedziony ale czuł się samotny i szukał kochanki a trzeci- pospolity "pijaczek", który ma potrzebę po całym tygodniu pracy w weekend "nawalić się jak stodoła". Nie dziwcie się zatem panowie, że my kobiety ( choć bardzo, bardzo pragniemy mieć kogoś bliskiego )- często wolimy być same, choć nigdy to nie jest "Z WYBORU" ( te kobiety, które twierdzą, że są same z wyboru- kłamią po prostu albo zaprzeczają same sobie! )- ale Z KONIECZNOŚĆI. Lepsza jest samotność niż życie z Panem Porażką. Pozdrawiam Autorkę i wszyskie samotne kobiety.

Gość gość
gość dziś A z tobą co jest nie tak? Jakoś fajne dziewczyny mają fajnych facetów, którzy ich się nie "boją"

Gość gość
kobieta musi być gorsza od faceta ( w jego mniemaniu)

Gość gość
dziś a ile masz lat i jestes ladna?

Gość gość
9:30 mylisz sie ;) Przynajmniej w moim przypadku tak nie jest.

Gość gość
Kobieta musi być kobieca i nie koniecznie bardzo urodziwa. To nawet nie chodzi o wygląd ale styl bycia, dlugie włosy, zwiewne sukienki, trochę dziecinna, słodka i interesująca. Jak kobieta staje się kumpelka to już ciężko wyjść z tych ramek, kumpelka jest aseksualna.

Gość gość
Jednak uroda ma tu wielkie znaczenie, ale nie tylko liczy się też styl bycia i tzw. urok osobisty. Osobiscie zauważyłam, ze wielu facetów, nawet tych na poziomie, zakochuje sie w "zdzirowtych dziewczynach", nie wiem czemu... Moze ich to w jakis sposob kreci, ta ich zadziornosc?

Gość gość
dziecinna i slodka?raczej nie. nie zauwazylam by takie miały powodzenie

Gość gość
Haha zdzirowate laski;) Za to te, które podrywać i kokietować nie umieją uwazaja, że są super a prawda jest taka, że mają kij w dupie i są nudne.

Gość gość
ojej, kobiety odkrywają "uroki" tzw friendzone... Co to się dzieje z tymi facetami ... Jeszcze trochę i jak facet np. wykopie was za drzwi, zabierze dziecko i pozwoli się z nim łaskawie widywać raz na tydzień to w końcu będzie można powiedzieć że mamy związkowe równouprawnienie :D